https://indrero-odense.dk/forloes-vrede-yogaweekend/

Kæreste du

En deltager på et af mine tidligere retreats skrev til mig for nyligt, at: ”Jeg kæmper en hel del med smerter i kroppen. Det er faktisk lidt af en milepæl for mig at få smerterne sat i forbindelse med indestængt vrede. For jeg har altid vendt vreden indad. Nu føler jeg mig klar til at tage nye skridt mod det, jeg ønsker”.

Hendes mail og tilbagemelding rørte mit hjerte dybt. Både fordi hun havde fået noget vigtigt ud af vores fælles oplevelse, og fordi jeg var i gang med at planlægge et weekend retreat, der dykker endnu længere ned i samme emne.

Bedre motivation kunne jeg ikke få til at arbejde videre, og nu glæder jeg mig helt vildt meget til at dele det nye retreat med DIG, der har det svært med din vrede, og som ønsker at forløse den vrede, der sidder i kroppen eller dit ubevidste sind, ved hjælp af yoga og mild hypnose.

Retreatet henvender sig også til DIG, der er frustreret, irriteret, modløs, anspændt eller handlingslammet – eller har uforklarlige smerter. Alt dette kan nemlig også bunde i en fortrængt eller indestængt vredesproblematik…

Anspændt, vred eller modløs? 

Mange af os har det svært med vores vrede. Vi eksploderer, når vi bliver vrede. Eller vi undertrykker vores vrede. Måske ved vi slet ikke, at vi er vrede, men noget er galt. Og det kan udvikle sig til modløshed, tristhed eller til smerter i kroppen.

Uanset om vreden udtrykkes eller holdes tilbage, har den et meget fysisk udtryk i kroppen. Derfor er det meningsfyldt for mange at gå kroppens og det ubevidste sinds vej… Når vi går denne vej, behøver vi hverken at forholde os til årsag, logik eller alt muligt andet.

Bliver DU nysgerrig, også selv om DU ikke helt ved hvorfor? Så er DU sikkert også en del af målgruppen og meget velkommen. Måske vil DU få nye indsigter, som kan gøre det nemmere at håndtere din hverdag.

Vi arbejder både med yoga, hypnose og workshops denne weekend. Læs mere om retreatet her.

Yoga mod vrede ved Helene Lysekilde

Du kan desuden finde inspiration i denne artikel fra april-nummeret af Femina, hvor jeg blev interviewet om yoga mod vrede.

Vi tager afsæt i øvelser fra min bog om vrede.

Banner-indrero-udgivelse-vrede-bog06082021-2-01-1024x410

Andet nyt

Anne-Marie 3

Foto: Vores skønne Anne-Marie, som underviser i Yin-, Hatha- og Blid yoga og meditation samt “Fra Yin til Yang”

3 nye hold i Odense

Det er dejligt, at der igen er godt gang i vores hold i Odense-studiet. Der er venteliste og stor efterspørgsel.  Så vi opretter 3 nye hold efter sommerferien: Et hold med ”Fra Yin til Yang med yoga”. Et ekstra Yin Yoga-hold. Og et mindfulness-hold. Vil du være sikker på at få plads? Du kan tilmelde dig allerede.

Se efterårets holdoversigt og tilmeld dig her.

1001 nats Yin yoga eventyr i Marokko

Der er godt gang i tilmeldingerne til Marokko-rejsen i november. Du kan læse mere om 1001 nats Yin yoga eventyr HER. MAROKKO EVENTYR

Nedenfor deler jeg, hvad en af deltagerne fra sidste tur skrev. Du kan læse hele udtalelsen og andre udtalelser nederst på siden om ”1001 nats Yin yoga eventyr”

Inden afgangen fra Danmark havde jeg været stresset i en længere periode. I toget mod København var min puls unaturligt høj uden anden grund end stress og i flyet blev det endnu værre. Det ændrede sig, så snart jeg møde de andre deltagere på retreatet. Efter få timer i deres selskab var jeg fuldstændig afslappet, og de skønne omgivelser på vores helt eget berber slot, gjorde ikke oplevelsen af velvære mindre. Det allerbedste var ikke desto mindre Helene Lysekilde og hendes powerfulde yoga samt ikke mindst de mange work shops, som hun forkælede os med igennem hele ugen. Tilsammen udgjorde det en cocktail, der har sendt stressen på så lang afstand, at den stadig ikke er kommet tilbage, selv om det næsten er tre måneder siden vi nød hinandens selskab i skønne Marokko :-)

Varme hilsener,

Helene fra Indre ro