Yogaweekend: forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen

Giv dig selv en livsbekræftende oplevelse og lær om nye dybder af dig selv. Oplev yoga, meditation og en selvudviklingsproces, som healer og forløser din vrede

Danakilde Refugium, yogaweekend retreat i Danmark, april 2022
Hvor: Danakilde Refugium, Rørbækvej 13, 7323 Give
Hvornår: Fra fredag den 1. april kl. 15.30 til søndag den 3. kl. 12.00

Spørgsmål om Corona? Se nederst med rødt.

Er du klar til at gå på opdagelse, og vil du opleve fornyet klarhed, afslappethed og fred i dig selv? Så kan det være, at dette retreat er noget for dig.

Vrede er en helt naturlig følelse, som vi alle føler. Det er en følelse, som kan sætte sig i kroppen som anspændthed, smerter mv. Og det er en følelse, som kan få sindet til at koge og tankerne til at køre i ring. Vrede er en følelse, som mange af os har svært ved at håndtere – vi har simpelthen ikke lært hvordan. Her i Norden er det måske ligefrem sandt at kalde vrede for følelsernes sorte får. På dette retreat bliver du inviteret til at møde din vrede med kærlighed, venlighed, omsorg og nysgerrighed. Vreden har et eller flere vigtige budskaber til dig.

Forskning viser, at det at være afslappet i krop og sind har en kraftfuld og vredesreducerende effekt. Når vi har forløst gammel vrede, der blokerer i krop og sind, kan vi bedre være frie og stole på os selv og vores vej i livet. Vredens enorme energi kan desuden anvendes til at styrke vores mod og handlekraft, og den kan hjælpe os til at stå stærkere i os selv på alle måder.

Denne weekend åbner for fornyet livskraft. Vi brøler og griner sammen. Weekenden kan også være startskuddet til, at noget nyt kan blomstre i og for dig.

Vi mødes på det unikke Danakilde Refugium, som er nøje udvalgt til formålet.

Her får vi ro, god energi, jordforbindelse og masser af frisk luft.

Forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen. Tag på yoga- og selvudviklingsweekend med Helene Lysekilde, forfatter til bogen Vrede en mulighed for forandring. Vi har plads til dig.

Program (med forbehold for ændringer):

Fredag:

Kl. 15.30 – 16.30 Ankomst, indkvartering og snacks
Kl. 16.45 – 19.00 Velkomst og Yin yoga for lever og galdeblære samt vredesforløsende Yoga Nidra
Kl. 19.15 – 20:00 Middag
Kl. 20.15 –22:30 Sauna /spa ude i naturen, for dem der har lyst

Lørdag:

Kl. 8.00 – 10.00

Kundalini yoga og meditation for forløsning af vrede og transformation
Kl. 10.00-12:00 Brunch og pause
Kl. 12.00 – 13.30 Workshop: Få nye indsigter og forløsning af vrede dybt i det ubevidste sind
Kl. 13:30 – 17:00 Pause – med tid til en lur eller en lang gåtur i naturen. Du kan bandt andet nå forbi Rørbæk sø, Skjern Å eller en af de mange skove i området. Du kan også meditere for dig selv i et træhus eller ved en af de mange healende stensætninger, der er opført rundt omkring på Danakildes store grund.

Eftermiddagssnack serveres i pausen. Torsten fra Danakilde laver desuden en guidet omvisning i pausen, for dem der er interesserede i at høre om naturen og Danakildes unikke historie.

Kl. 17:00-19:00 Velkomst og Yin yoga for lever og galdeblære samt vredesforløsende Yoga Nidra. Stilhed starter, og varer frem til yogasessionen næste morgen
Kl. 19.15-20:00 Middag i stilhed
Kl. 20.15 – 20:45 Meditation i stilhed

Søndag:

Kl. 8.00 – 10.00 Kundalini yoga og meditation for forløsning af vrede og transformation
Kl. 10.00 Brunch
K. 11.00-12:00 Tak for denne gang og afrejse
Helene Lysekilde - forfatter

Forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen

Yoga og workshop:

Underviser Helene Lysekilde har specialiseret sig i indre ro og er kendt for sine konceptuelle rejser og retreats med dybde, som ud over yoga omhandler et tema eller et koncept med supplerende workshops. Helene er forfatter til bogen: Vrede en mulighed for forandring, som denne weekend er baseret på. På retreatet arbejder vi specifikt med bogens 4. del: Forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen.

Helene holder meget af kombinationen af Kundalini og Yin yoga samt workshops-øvelser, som vi vil arbejde med på dette retreat. Kundalini yoga er energiyoga, som løfter, transformerer og frisætter dig, mens Yin yoga virker følelseshealende og giver ro samt restitution. Kundalini yoga har et traditionelt og spirituelt udtryk, mens Yin yogaen virker mere afslappende. Helene guider dig, så du kan tage hensyn til eventuelle skavanker og være tryg i processen. Helene er endvidere Hypnose Psykoterapeut med speciale i at arbejde med underbevidstheden og forløse eventuelle begrænsninger, så vi kan stråle som de fantastiske væsener, vi er. Til workshoppen inddrages elementer af coaching og forløsning via visualisering og hypnose.

Uddybende om, hvordan du kan anvende denne weekend

Du kan deltage som retreat-deltager, ligesom på andre af Indre ros retreats: 

Det kræver ingen forudsætninger eller viden at være med, ud over nysgerrighed og åbenhed. Du behøver heller ikke at opleve vrede som problematisk, for at deltage – alle kan være med – idet yoga, meditation og øvelser healer og arbejder, der hvor du har behov for det. Du kan deltage og bruge weekenden som en helt almindelig yoga-weekend, der giver dig et åndehul i hverdagen.

Du kan også tage retreatet med dig hjem

Du kan fortsætte med yoga og meditationer hjemme ved at købe adgang til Indre ro ONLINES pakke: Yoga og hypnose mod vrede. ONLINE pakken er tilgængelig for retreat deltagerne til halv pris efter weekenden. Se her.

Eller du kan gå endnu dybere:

Du kan også bruge weekenden som startskuddet til en dybere transformation ved at fortsætte med 5-ugers ONLINE kurset: ”Slut fred med din vrede” , efter du kommer hjem. Læs mere om kurset her.

Fortsæt hjemme til halv pris eller som fordybelsesmedlem 

Efter weekenden: Du får desuden en mail efter retreatet med en rabatkode, som giver dig mulighed for at tilvælge ovenstående supplerende online materiale – hvis du gerne vil guides videre via lydfiler, lydbøger og videoer i Indre ros 2 online pakker om vrede (til halv pris). Er du fordybelsesmedlem på Indre ros medlemsunivers, får du gratis adgang til begge online pakker / kurser om vrede.

Danalde Yohga weekend

Her skal vi bo og forkæles:

At være på Danakilde refugium, er som at blive omfavnet. Maden er i top, og væsenerne på stedet – bådet dyr og mennesker – får dig til at føle dig som en del af familien. Stedet drives af Torsten og Rebekka, der begge er ildsjæle, som møder dig med rummelighed og venlighed. Se Helenes blogindlæg: “Jeg kan ikke få armene ned over Danakilde Refugium“.

På Danakilde er der hjerterum og stedet er designet til at understøtte ro, grounding og personlig udvikling. På Danakilde finder du sansehaver, healende stensætninger, meditationshuse i træerne, sauna, vildmarksbad og meget mere. Her har tre kilder sit udspring – og stedet er opkaldt efter den ene af dem: Danakilde. I kort gåafstand er du ved smukke Rørbæk sø – og kort derfra møder du Gudenåens og Skjernåens udspring. På Danakildes enge møder du desuden heste, grise, katte, en hund og en enkelt ko.

Vi laver yoga og workshops i en af de smukke sale på stedet. Badeværelsesfaciliteterne er fælles og findes i hovedhuset, hvor der er 11 værelser til rådighed. Danakildes har eget savværk og værksted og bygger bæredygtigt.

Næring for krop og sjæl: maden

Maden er en kærlighedserklæring til krop, sind og moder jord. Du kan se frem til en nærende og livsglad forplejning, som understøtter det koncept vi arbejder med dvs. jordforbindelse. Maden er endvidere plantebaseret (altså vegansk) og økologisk baseret på lokale råvarer – og madglæde.

Danakilde butik - weekend med Helene Lysekilde

Transport:

Det tager cirka 75 minutter at køre fra til Danakilde fra Odense i bil. Fra Aarhus tager det cirka en time, og fra København tager det cirka 2 timer og 30 minutter. Der er direkte togforbindelse fra Odense/København til Thyregod station (2:45 time) – (stationen er 8 km fra Danakilde). Kommer du med tog, finder vi ud af afhentning. Du kan også skrive til Helene, hvis du gerne vil I kontakt med andre deltagere, som du evt. kan følges med i en bil fra der, hvor du bor.

Du får:

 • To overnatninger på skønne Danakilde Refugium i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse
 • To gange middag
 • To gange brunch
 • To gange sødt eller snacks
 • Kaffe/te ad libitum
 • Smuk Yogasal med yogamåtter og udstyr
 • Dejlige udendørs arealer med masser af plads til fordybelse, grounding og jordforbindelse
 • Sauna / spa
 • 10 timers undervisning med Helene Lysekilde
 • Sengelinned og håndklæder
 • ½ pris på supplerende onlinemateriale
 • Corona-tryghed*

*Vi reducerer selvfølgelig deltagerantallet ved behov ud fra først-til-mølle princippet, hvis der kommer nye sundhedsrestriktioner. Hvis vi ikke kan komme afsted pga. covid-19 flyttes weekenden til et senere tidspunkt.

Pris og booking – Forløs vrede weekend:

Pris for overnatning i delt dobbeltværelse med din egen makker*: 3.575 kr.

* Er du frisk på at dele værelse med en anden, men har du ikke en ”makker”, så ser jeg om jeg kan finde en makker til dig. Hvis det ikke lykkes, betaler du for eneværelse.

Tillæg ved eneværelse: 400 kr.

Booking, sådan gør du:

BOOK plads herunder (orange knap nederst på siden).

Skriv venligst, om du ønsker ene- eller dobbeltværelse, samt om der er en bestemt person du vil dele værelse med. Oplys hvis du ønsker at leje sengelinned.

Indbetalt hele beløbet på en gang eller et depositum på 1.500 kr med det samme for at sikre din plads (på forhånd tak). Evt. restbeløb indbetales senest 1 måned før kurset.

Depositum:

Depositum på 1.500 kr. betales ved tilmelding. Du kan også indbetale hele beløbet ved tilmelding, hvis du foretrækker det.

Restbeløbet betales senest 1 måned før kurset

Betaling sker til:

MobilePay: 59713 eller konto: 0400-4020711057 (husk at påføre dit navn)

Afbud: Du kan melde afbud indtil 1 måned før kurset. I så fald tilbagebetales evt. indbetalt kursusbeløb minus depositum. Ved senere afbud refunderes det indbetalte beløb desværre ikke – du er dog velkommen til at give din plads til en anden. Hvis du melder afbud pga. sygdom eller lign., så er det muligt, at du kan få kurset refunderet via din eventuelle rejseforsikring.

Indre ro yogarejse Grækenland

Indre ro – Se flere retreats og rejser HER

Forløs vrede weekend, Book plads HER
Danakilde - Vrede retræte