Retræte om vrede Danakilde

Yogaweekend: Forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen

Dette retreat udbydes ikke som weekend-kursus i øjeblikket. Hold øje med nye retreats på hjemmesiden og vær med på vores nyhedsbrev.  

MEN fortvivl ikke for i mellemtiden kan du være med hjemme fra stuen for bare 1298 kr.

Du får adgang til ALT materialet fra weekenden ONLINE og det er DIT, som du kan beholde. Og du får adgang til EKSTRA bonus-materiale, som healer, forløser og transformerer vrede og gamle spændinger og åbner op for fornyet livskraft.

Yogaweekend: Forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen

Giv dig selv en livsbekræftende oplevelse og lær om nye dybder af dig selv. Oplev yoga, meditation og en selvudviklingsproces, som healer og forløser din vrede. Retreatet henvender sig også til DIG, der er frustreret, irriteret, modløs, anspændt, handlingslammet eller oplever smerter. Alt dette kan nemlig også bunde i en fortrængt eller indestængt vredesproblematik…

Danakilde Refugium, yogaweekend retreat i Danmark, juli 2022
Hvor: Danakilde Refugium, Rørbækvej 13, 7323 Give
Hvornår: Fra fredag den 1. juli 2022 kl. 15.30 til søndag den 3. juli kl. 12.00

“Det er faktisk lidt af en milepæl for mig at få smerterne sat i forbindelse med indestængt vrede. For jeg har altid vendt vreden indad. Nu føler jeg mig klar til at tage nye skridt mod det, jeg ønsker. Kærlig hilsen, Pernille Sommer”

Spørgsmål om Corona? Se nederst med rødt.

Er du klar til at gå på opdagelse, og vil du opleve fornyet klarhed, afslappethed og fred i dig selv? Så kan det være, at dette retreat er noget for dig. 

Vrede er en helt naturlig følelse, som vi alle føler.

Det er en følelse, som kan sætte sig i kroppen som anspændthed, smerter mv. Og det er en følelse, som kan få sindet til at koge og tankerne til at køre i ring. Vrede er en følelse, som mange af os har svært ved at håndtere – vi har simpelthen ikke lært hvordan. Her i Norden er det måske ligefrem sandt at kalde vrede for følelsernes sorte får. På dette retreat bliver du inviteret til at møde din vrede med kærlighed, venlighed, omsorg og nysgerrighed. Vreden har et eller flere vigtige budskaber til dig. Vi går især kroppens – og underbevidsthedens – vej, når vi forløser og healer vrede. Når vi går denne vej, behøver vi ikke så mange ord, teorier eller koncepter for at opnå dyb forløsning eller nye aha-oplevelser.

Forskning viser, at det at være afslappet i krop og sind har en kraftfuld og vredesreducerende effekt. Når vi har forløst gammel vrede, der blokerer i krop og sind, kan vi bedre være frie og stole på os selv og vores vej i livet. Vredens enorme energi kan desuden anvendes til at styrke vores mod og handlekraft, og den kan hjælpe os til at stå stærkere i os selv på alle måder.

Denne weekend åbner for fornyet livskraft. Vi brøler og griner sammen. Weekenden kan også være startskuddet til, at noget nyt kan blomstre i og for dig.

Vi mødes på det unikke Danakilde Refugium, som er nøje udvalgt til formålet.

Her får vi ro, god energi, jordforbindelse og masser af frisk luft.

Forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen. Tag på yoga- og selvudviklingsweekend med Helene Lysekilde, forfatter til bogen Vrede – en mulighed for forandring. Vi har plads til dig.

Program (med forbehold for ændringer):

Fredag:

Kl. 15.30 – 16.30: Ankomst, indkvartering og snacks
Kl. 16.45 – 19.00:  Velkomst og Yin yoga for lever og galdeblære
Kl. 19.15 – 20.00: Middag
Kl. 20.15 –22.30: Sauna /spa ude i naturen, for dem der har lyst

Lørdag:

Kl. 08.00 –10.00: Kundalini yoga og meditation for forløsning af vrede og transformation
Kl. 10.00– 12.00: Brunch og pause
Kl. 12.00 – 13.30: Workshop: Få nye indsigter og forløsning af vrede dybt i det ubevidste sind med hypnose
Kl. 13.30 – 17.00: Pause – tid til en lur eller en gåtur. Eftermiddagssnack serveres i pausen*
Kl. 17.00 – 19.00:  Yin yoga for lever og galdeblære. Stilhed starter, og varer frem til morgenyoga
Kl. 19.15 – 20.00: Middag i stilhed
Kl. 20.15 – 20.45: Meditation i stilhed

Søndag:

Kl. 8.00 – 10.00:  Kundalini yoga og meditation for forløsning af vrede og transformation
Kl. 10.00 – 11:00: Brunch
Kl. 11.00 – 12.00: Tak for denne gang og afrejse

*Pause lørdag: Du kan blandt andet nå forbi Rørbæk Sø, Skjern Å eller en af de mange skove i området. Du kan også meditere for dig selv i et træhus eller ved en af de mange healende stensætninger, der er opført rundt omkring på Danakildes store grund. Torsten fra Danakilde laver desuden en guidet omvisning i pausen for dem, der er interesserede i at høre om naturen og Danakildes unikke historie.

Helene Lysekilde - forfatter

Forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen

Yoga og workshop:

Underviser Helene Lysekilde har specialiseret sig i indre ro og er kendt for sine konceptuelle rejser og retreats med dybde, som ud over yoga omhandler et tema eller et koncept med supplerende workshops. Helene er forfatter til bogen “Vrede – en mulighed for forandring”, som denne weekend er baseret på. På retreatet arbejder vi specifikt med bogens 4. del: Forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen.

Helene holder meget af kombinationen af Kundalini og Yin yoga samt workshop-øvelser, som vi vil arbejde med på dette retreat. Kundalini yoga er energiyoga, som løfter, transformerer og frisætter dig, mens Yin yoga virker følelseshealende og giver ro samt restitution. Kundalini yoga har et traditionelt og spirituelt udtryk, mens Yin yogaen virker mere afslappende. Helene guider dig, så du kan tage hensyn til eventuelle skavanker og være tryg i processen. Helene er endvidere hypnose psykoterapeut med speciale i at arbejde med underbevidstheden og forløse eventuelle begrænsninger, så vi kan stråle som de fantastiske væsener, vi er. Til workshoppen inddrages elementer af coaching og forløsning via visualisering og hypnose. Efter Kundalini yoga modtager du gong-bad meditation.

Uddybende om, hvordan du kan anvende denne weekend

Du kan deltage som retreat-deltager, ligesom på andre af Indre ros retreats: 

Det kræver ingen forudsætninger eller særlig viden at være med, udover nysgerrighed og åbenhed. Du behøver heller ikke at opleve vrede som problematisk for at deltage – alle kan være med – idet yoga, meditation og øvelser healer og arbejder der, hvor du har behov for det. Du kan deltage og bruge weekenden som en helt almindelig yoga-weekend, der giver dig et åndehul i hverdagen.

Du kan også “tage retreatet” med dig hjem

Har du gavn af øvelserne, kan du fortsætte med dem hjemme. Yogaen og hypnosen vi laver denne weekend er baseret på 4. del af Helenes bog om vrede og omhandler forløsning af vrede i det ubevidste sind og kroppen.

Bog om vrede - Indre ro - af Helene Lysekilde Goldberg

Du kan selvfølelig købe bogen på retreatet.  Kan du ikke vente?
Køb den med det samme – tryk på knappen herunder.

Danalde Yohga weekend

Her skal vi bo og forkæles:

At være på Danakilde Refugium er som at blive omfavnet. Maden er i top, og væsenerne på stedet – bådet dyr og mennesker – får dig til at føle dig som en del af familien. Stedet drives af Torsten og Rebekka, der begge er ildsjæle og møder dig med rummelighed og venlighed. Se Helenes blogindlæg: “Jeg kan ikke få armene ned over Danakilde Refugium“.

På Danakilde er der hjerterum, og stedet er designet til at understøtte ro, grounding og personlig udvikling. På Danakilde finder du sansehaver, healende stensætninger, meditationshuse i træerne, sauna, vildmarksbad og meget mere. Her har tre kilder deres udspring – og stedet er opkaldt efter den ene af dem: Danakilde. I kort gåafstand er du ved smukke Rørbæk Sø – og kort derfra møder du Gudenåens og Skjernåens udspring. På Danakildes enge møder du desuden heste, grise, katte, en hund og en enkelt ko.

Vi laver yoga i en af de smukke sale på stedet. Badeværelsesfaciliteterne er fælles. Der er 10 værelser til rådighed – samt 7 bæredygtige husvogne, der er produceret på Danakildes eget værksted. Bemærk, at nogle af værelserne kan være lejet ud til andre gæster.

Næring for krop og sjæl: maden

Maden er en kærlighedserklæring til krop, sind og moder jord. Du kan se frem til en nærende og livsglad forplejning. Maden er endvidere plantebaseret (altså vegansk) og økologisk baseret på lokale råvarer – og madglæde. Kan du ikke undvære mælk eller lign. tager du det bare med. Vi har adgang til køkken.

Danakilde butik - weekend med Helene Lysekilde

Transport:

Det tager cirka 75 minutter at køre til Danakilde fra Odense i bil. Fra Aarhus tager det cirka en time, og fra København tager det cirka 2 timer og 30 minutter. Der er direkte togforbindelse fra Odense/København til Thyregod station (2:45 time) – stationen er 8 km fra Danakilde. Kommer du med tog, finder vi ud af afhentning. Du kan også skrive til Helene, hvis du gerne vil i kontakt med andre deltagere, som du evt. kan følges med i en bil fra der, hvor du bor.

Du får:

 • To overnatninger på skønne Danakilde Refugium i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse
 • To gange middag
 • To gange brunch
 • To gange sødt eller snacks
 • Kaffe/te ad libitum
 • Smuk Yogasal med yogamåtter og udstyr
 • Dejlige udendørs arealer med masser af plads til fordybelse, grounding og jordforbindelse
 • Sauna / spa
 • 10 timers undervisning med Helene Lysekilde
 • Sengelinned og håndklæder
 • ½ pris på supplerende onlinemateriale
 • Corona-tryghed*

*Vi reducerer selvfølgelig deltagerantallet ved behov ud fra først-til-mølle princippet, hvis der kommer nye sundhedsrestriktioner. Hvis vi ikke kan komme afsted pga. covid-19 flyttes weekenden til et senere tidspunkt.

Pris og booking – Forløs vrede weekend:

Pris for overnatning i delt dobbeltværelse med din egen makker*: 3.575 kr.

* Er du frisk på at dele værelse med en anden, men har du ikke en ”makker”, så ser jeg om jeg kan finde en makker til dig. Hvis det ikke lykkes, betaler du for eneværelse.

Tillæg ved eneværelse: 400 kr.

Booking, sådan gør du:

BOOK plads herunder (orange knap nederst på siden).

Skriv venligst, om du ønsker ene- eller dobbeltværelse, samt om der er en bestemt person du vil dele værelse med.

Depositum:

Depositum på 1.825 kr. betales ved tilmelding. Du kan også indbetale hele beløbet ved tilmelding, hvis du foretrækker det.

Restbeløbet betales senest 4 uger før kurset

Betaling sker til:

MobilePay: 59713 eller konto: 0400-4020711057 (husk at påføre dit navn)

Afbestillingsbetingelser:

Op til 4 uger før: Ved afbud op til 4 uger før mister du dit depositum. Har du indbetalt hele beløbet tilbagebetales restbeløbet.

Senere end 4 uger før: Ved senere afbud mister du det indbetalte beløb – du er dog velkommen til at give din plads til en anden.

Afbud pga. sygdom: Afbestillingsforsikring. Vi anbefaler, at du tjekker med dit forsikringsselskab (afbestillingsregler i din rejseforsikring), hvordan du er dækket, hvis du få dage før retreat-start bliver testet positiv for covid-19 eller bliver syg og derved ikke kan deltage. De fleste forsikringsselskaber tilbyder som del af deres afbestillingsforsikring at dække udgifterne til dit retreat. Betingelserne kan være forskellige fra selskab til selskab. Dækker din egen forsikring ikke, kan du købe en afbestillingsforsikring for få hundrede kroner hos Europæiske HER, som dækker dig godt ind.

Særligt om Corona: Du kan trygt booke dette retreat: Hvis det er nødvendigt og muligt, vil vi gennemføre retreatet med særlige coronahensyn, fx reducere deltagerantallet og opfylde særlige krav ift. afstand og rengøring.

Corona hensyn: Du fremviser en negativ corona-test, som er mindre end 48 timer gammel ved retreatets begyndelse.

Hvis du er testet positiv for covid, kan du ikke deltage. Du mister i så fald dit depositum og kan få resten af beløbet overført til et andet retreat.

I den tid retreatet varer, passer vi godt på hinanden og følger alle gældende retningslinjer. Hvis du er nervøs for at komme for tæt på andre, kan du få en maske eller et visir.

Du opfordres i øvrigt til at være ekstra påpasselig i forhold til kontaktsmitte i ugen op til retreatet, så vi sikrer, at alle kan føle sig trygge og rolige.

Bliver jeg tvunget til at aflyse kurset grundet force majeure – herunder epidemi eller pandemi –  deltagernes sikkerhed eller regeringens eller sundhedsmyndighedernes restriktioner og/eller anbefalinger, flyttes kurset til samme weekend året efter. De penge, du har indbetalt, overføres til dette kursus. Har du ikke mulighed for at deltage på den nye dato, tilbydes et alternativt Indre ro retreat.

Indre ro yogarejse Grækenland

Indre ro – Se flere retreats og rejser HER

Dette retreat udbydes ikke som weekend-kursus i øjeblikket. Hold øje med nye retreats på hjemmesiden og vær med på vores nyhedsbrev.  

MEN fortvivl ikke, for i mellemtiden kan du være med hjemme fra stuen for bare 1298 kr. Du får adgang til ALT materialet fra weekenden ONLINE, og det er DIT, som du kan beholde. Og du får adgang til EKSTRA yoga bonus-materiale, som healer, forløser og transformerer vrede og gamle spændinger og åbner op for fornyet livskraft.

Danakilde - Vrede retræte