Retraets og rejser, yoga og meditation.  Vi har åbent igen for yoga, meditation, spa, samt retreats og rejser efter 5 måneders nedlukning af dele af huset. JUHU….

Vi har igen åbent for yoga, meditation, retreats og rejser

Jeg håber, at du trives i denne skønne forårstid – som heldigvis ser ud til at bringe mere godt, så vi gradvist kan vende tilbage til mere normale tider. Vi glæder os i Indre ro til at kunne åbne op for yoga- og mindfulnesshold igen efter sommerferien. Og jeg glæder mig meget til nye rejser og nye retreats efter sommerferien.

Vi bobler og GLÆDER os

JUHU, vi bobler og GLÆDER os til at se jer alle igen!!!

Jeg holder selv orlov fra almindelig holdundervisning og fordyber mig i retreats og rejser, bogprojekter og Indre ro ONLINE: Corona har gjort, at jeg er kommet godt i gang med en masse nye projekter, som ellers lå nogle år ude i fremtiden. Jeg udbyder nu flere nye yoga- og selvudviklingsretreats. Jeg brænder simpelthen SÅ MEGET for at gå dybt ind i processerne omkring et tema på den måde, man kan på retreats og rejser. Jeg glæder mig til at dele med DIG, der vil med.

Desuden er jeg i gang med at skrive bøger og få udviklet nye online indre ro ydelser. Jeg holder derfor orlov fra almindelig holdundervisning, mens jeg fordyber mig i alt det nye. Jeg tilbyder terapi i Odense som altid – hos Indre ro.

Indre ro holdundervisning i Odense

Lone og Inge er klar i yogasalen.

Lone er håndplukket til at undervise i yoga hos Indre ro. Hun underviser med nærvær, viden og sans for detaljen.

Og Inge står klar til at byde dig velkommen til Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR). Hun underviser med dybde, ro og omsorg for dig, der er sårbar og har brug for nye redskaber og strategier.

Du kan møde mig i Indre ro ONLINE. Her kan du fordybe dig i kurser, selvudvikling, yoga og meditation – når det passer dig – online.

Lone Andersen, yoga og meditation - Indre ro

Lone Andersen – Yoga

Inge Stradby MBSR Indre ro

Inge Stradby – MBSR

Helene Lysekilde - Indre ro
Helene Lysekilde Yogalærer på Yogarejse i Marokko

Helene Lysekilde i  Marokko 2018