For mig er det at tage på yoga retreat altid en dyb rejse indad. Siden 2012 har jeg taget på yoga retreats en til flere gange hvert år, både på weekendophold og en uge eller mere.

Det der gør det så fantastisk er, at kunne få ro til bare at være. Bare være med mig selv væk fra hverdagens larm og opgaver. Hvert eneste ophold jeg har været på, har givet mig noget dybt og hjulpet mig endnu mere hjem i mig selv.

Opholdene afspejler også, hvor jeg er i mit liv. Hvis der er uro, har jeg oplevet at være med uro. Hvis der er ro, har jeg fordybet min ro. Hvert eneste ophold og yogaretreat har været en unik rejse ind i mig selv. På nogle af opholdene har der været stilhed, mauna, en eller mange dage. Stilheden har renset mit sind og givet mig klarhed. Uanset, hvor jeg har været i mit liv, er jeg taget fra et ophold forfrisket, optanket og med meget mere klarhed omkring, hvor jeg er, og eventuelle forandringer eller justeringer, jeg vil lave i mit liv.

Jeg har nu lavet individuelle yogaophold og yoga retreats hos Indre ro de sidste små 2 år… Og nu har jeg lyst til at drage med Indre ro ud i Danmark og verden og skabe rum for fordybelse for andre – i skønne rammer.

Så denne sommer kommer blandt andet til at gå med at være i dialog med steder, hvor jeg kan lave yoga retreats og ophold for selvudvikling. Jeg satser på at være klar med 1-2 udlandsrejse-koncepter, som skal afholdes fra næste år, både mere klassiske yogaretreats og ophold for selvudvikling. Desuden kommer der et eller flere årlige weekendophold (retreats) skønne steder i Danmark.

Her vil  jeg dele med andre af den dybde og nærhed, jeg selv har fundet gennem årene ved at tage på retreats og været i selvudviklings forløb. Jeg glæder mig helt vildt meget til dette, fordi jeg ved, at jeg vil møde en masse fantastiske mennesker, som virkelig vil den fordybelse og mulighed det give, at rejse væk og rejse ind i sig selv.

Du er velkommen til at rejse med!

Namaste 🙏🙏🙏

Mere om Indre ros retreats & rejser 

Yoga retreat og yoga rejse med Indre ro, Fyn