Nyt 8-ugers hold med Mindfulness-baseret-stress-reduktion starter 17.september.

Workshops i Odense

Spa og sauna hos Indre ro

Hot stone yoga & spa workshop

På denne healende workshop guides du ind i afslappende restorative yoga stillinger, som smelter spændinger bort fra din krop. Undervejs i din afspænding placeres hot stones på centrale punkter på din krop.

Fjordhøj-3-web

Jordforbindelse Yin yoga workshop

Når vi står over for forandringer, har vi større risiko for at miste jordforbindelsen. På denne workshop Yin yoga slår vi rødder og skaber vi jordforbindelse med yoga, meditation opmærksomhed og Yoga Nidra meditation.

Chakra yoga workshop hos Indre ro Odense

Chakra Yin yoga workshop

Chakra Yin yoga workshop. Chakraer er energipunkter i kroppen, som repræsenterer forskellige kvaliteter (fysiske og psykologiske aspekter). På denne workshop balancer vi chakra-systemet, så livsenergien (prana) kan flyde frit.

Flyvende hår. Hormon yoga hos Indre ro. Øvelsen stimmulerer nyrer og rygsøjle.

Hormon yoga workshop

Lær at anvende Hormon yoga terapi over 3 workshops. Hormon yoga genopretter hormonbalancen i kroppen helt uden kunstige eller bioidentiske hormoner. Efter workshopforløbet kan du udføre yoga-programmet på egen hånd. Det tager ca. 25 – 35 minutter at lave programmet, og det kan udføres dagligt eller så ofte som muligt.

Yoga hos Indre ro Odense Yogaterapi

Selvudvikling og indre ro

På dette workshopforløb over 6 gange opnår du redskaber til mere indre ro, som du kan anvende i din hverdag (selvhypnose, åndedrætsøvelser, små meditationer m.m.). Du får fyldt rygsækken med nye teknikker og metoder, og får mulighed for at øve dig mellem hver mødegang.

yoga i lotushaven hos Indre ro

Sommeryoga uge 27

Hver dag kl. 9.00 – 11.00 i uge 27 kan du nyde blid yoga og meditation. Når vejret er til det er vi ude i Indre ros dejlige have. Du er desuden velkommen til at tage din madpakke med og nyde den i haven efter yoga.