Workshops i Odense

På denne healende workshop guides du ind i afslappende restorative yoga stillinger, som smelter spændinger bort fra din krop. Undervejs i din afspænding placeres hot stones på centrale punkter på din krop.

Når vi står over for forandringer, har vi større risiko for at miste jordforbindelsen. På denne workshop Yin yoga slår vi rødder og skaber vi jordforbindelse med yoga, meditation opmærksomhed og Yoga Nidra meditation.

Chakra Yin yoga workshop. Chakraer er energipunkter i kroppen, som repræsenterer forskellige kvaliteter (fysiske og psykologiske aspekter). På denne workshop balancer vi chakra-systemet, så livsenergien (prana) kan flyde frit.

Lær at anvende Hormon yoga terapi over 3 workshops. Hormon yoga genopretter hormonbalancen i kroppen helt uden kunstige eller bioidentiske hormoner. Efter workshopforløbet kan du udføre yoga-programmet på egen hånd. Det tager ca. 25 – 35 minutter at lave programmet, og det kan udføres dagligt eller så ofte som muligt.

Meditationspraksis er for dig, der er vant til at meditere. Og for dig, der har deltaget på andre meditationshold eller til MBSR hos Indre ro eller andre steder. Og for dig, der tidligere har haft en praksis, som du vil i gang med igen. Med andre ord, for alle, der har kendskab til eller erfaring med meditation, som ønsker at fastholde praksis og få nye input sammen med andre.

På dette retreat i Portugal får du fyldt din værktøjskasse med redskaber, der kan understøtte din indre ro i hverdagen. Til vores daglige undervisning og workshops lærer du konkrete yogaprogrammer og meditations- og åndedrætsteknikker, som understøttes af materiale, du får med hjem.