Yoga hos Indre ro

Meditationspraksis i hverdagen

– Meditation, indsigt, og blid yoga – workshops

OBS NYT: 7 UGERS MEDITATIONSPRAKSIS ONLINE start september- SE HER

Fasthold din meditationspraksis hos Indre ro (dette hold udbydes ikke lige nu – vær med online)

Det kan være en udfordring at fastholde praksis, når dit MBSR-forløb, retreat eller meditationskursus er slut. At få et fællesskab med andre om en meditativ væren, er en måde at støtte og fastholde din egen praksis i hverdagen.

Meditationspraksis er for dig, der er vant til at meditere. Og for dig, der har deltaget på andre meditationshold eller til MBSR hos Indre ro eller andre steder. Og for dig, der tidligere har haft en praksis, som du vil i gang med igen. Med andre ord, for alle, der har kendskab til eller erfaring med meditation, som ønsker at fastholde praksis og få nye input sammen med andre.

På dette forløb får du mulighed for yderligere fordybelse ind i indre stabilitet og indsigt. Hver gang har et tema, som kan understøtte og være en hjælp til at vedligeholde din meditationspraksis. Hver gang arbejder vi med et tema gennem  meditation, små refleksionsøvelser og blid yoga.

Deltagere: Alle der har taget et MBSR-forløb (det behøver ikke at være i Indre ro) eller som har lidt erfaring med meditation er velkommen.

Typiske spørgsmål om meditation, se Her.

Underviser: Helle

Helle Marker - Indre ro Odense

Helle Marker – Indre ro Odense

Pris:

325 kr. en enkelt session, som workshop
825 kr. for 3 gange

Maks antal deltagere: 12 

Sådan tilmelder du dig: 

  1. Udfyld bookingformularen HER 
  2. Skriv venligst i “bemærkninger”, om du tilmelder dig til én gang som workshop, eller om du tilmelder dig til hele forløbet
  3. Overfør SAMTIDIG (eller senest 48 timer efter) det fulde beløb til vores MobilePay: 59713 eller Konto: 0400-4020711057 (husk at påføre dit navn)
  4. Vi sender en bekræftelse, når vi har modtaget tilmelding og betaling

Praktisk

Yogamåtte: Medbring egen yogamåtte – ellers er du velkommen til at leje en måtte hos Indre ro for 10 kr. kontant pr. gang. Du kan også købe en yogamåtte hos Indre ro. Se mere her

Påklædning: Behageligt tøj.

Bindende tilmelding: Tilmeldingen er bindende til en bestemt dato eller til datoerne i hele forløbet. Er du tilmeldt til enkelte workshops, og bliver du forhindret i at deltage, må du gerne give pladsen til en anden. Tilmelding til hele forløbet kan ikke deles med andre. 

Hvor: Vi ses hos Indre ro i “baghuset” i yogasalen (gå gennem opgangen),  Skt. Jørgens gade 119, 5000 Odense. Du kan parkere gratis på gaden. 

Fordybelse hos Indre ro
Vær nærværende i din yogapraksis hos Indre ro
Kursus og workshop hos Indre ro i Odense