GENRE

Kundalini Yoga

SPILLETID

01:05:42

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Kundalini Forkæl rygsøjlen – Lang

Forkæl rygsøjlen – Lang – Ryggen, chakra, hukommelse, ”Basic Spinal Energy Series”

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og Kundalini yoga med Helene Lysekilde. Vil du vække dine energicentre (chakra) og lade energien strømme frit gennem rygsøjlen? Så er denne video til dig.

Denne Kriya arbejder systematisk med din rygsøjle fra bunden til toppen. Alle dine ryghvirvler stimuleres, og dine chakra (energicentre) opnår fornyet gennemstrømning af livsenergi. Du kan anvende programmet for at opnå øget mental klarhed.

OBS: Programmet er også tilgængeligt i en kortere version. Lav denne lange version, når du trænger til at gå dybt indad. Programmet indeholder musik og en 15 minutters afspænding på ryggen til sidst.

Tip: Kan du ikke sidde i skrædderstilling eller på gulvet i længere tid? Så kan hele programmet i stedet laves mens du sidder på en stol. Programmet fungerer godt med en Kundalini mantra meditation. Har du ekstra tid, så tilføj en mantrameditation, fx Kirtan Kriya eller Chii-a Kriya.

Forkæl rygsøjlen – Lang – Kundalini

Emne: Ryggen, chakra, hukommelse, ”Basic Spinal Energy Series”

Hvorfor lave Kundalini yoga?

Kundalini Yoga er yoga for indre visdom, styrke, og livsglæde. Kundalini yoga løfter dig og din energi og understøtter din evne til at have kontakt til – og hvile i – din inderste essens. Dette er yoga, som du kan anvende i din spirituelle praksis. Men det er også yoga, du kan anvende med et fysisk formål, idet yogaen skaber balance i hele kroppen (inklusive kroppens hormoner) og giver en stor styrke.

Mere om programmet 

Velkommen til denne klassiske og sofistikerede Kundalini yoga kriya, som arbejder med din rygsøjle og dit meditative sind. Kriyaen øger gennemstrømningen af spinalvæsken i rygsøjlen, giver klarhed og ro samt en bedre hukommelse. Denne lange udgave af kriyaen arbejder dybt, og den balancerer alle dine chakra (energicentre), som løber langs rygsøjlen.

Kriyaen smidiggør din rygsøjle. En smidig rygsøjle forbindes med ungdom. Så drej uret baglæns og skab mere ungdom ved at praktisere dette yogaprogram. Det er også en god, blid serie, som du kan lave inden dyb meditation.

Kom godt i gang

Lav dette program, når du ønsker at komme dybt ind i dig selv – gerne kombineret med en Kundalini mantra meditation. Sættet kan laves, mens du sidder på en stol. God fornøjelse.

Vil du mere med din Kundalini praksis?

Velkommen hos Indre ro på yoga retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde 

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset