Shanti retreat på Langeland

Ohm Shanti sommer retreat, here we come 😉

JUHU, hvor vi glæder os. Det er med meget stor glæde, at Indre ro er blevet ansvarlig for al undervisning på Shanti sommer retreat på Langeland. Siden Shanti Retreat slog dørene op i udkanten af Spodsbjerg, har vores undervisere været med på de årlige sommer retreats.

Vi stiller med hele Indre ro banden

I år stiller vi med hele Indre ro banden og går sammen om at varetage både Hatha morgen yoga, Yin aften yoga og nogle af aftenaktiviteterne i løbet af ugen. Det bliver så dejligt og spændende.  Vi glæder os HELT VILDT. Det er et retreat, hvor deltagerne kommer til at nyde det skønne sted, den særlige stemning, og de kommer til at møde forskellige undervisere i løbet af ugen.

Johannes er din vært på Shanti sommer retreat

Johannes er ejer af Shanti Retreat og vært for deltagerne på sommer retreat og yogaferie. Han har et erfarent team med en god kok og andre hjælpere. Så retreatet og værtskabet har fået de BEDSTE anmeldelser fra deltagerne år efter år.

Vi brænder for yogaen

Indre ros undervisere brænder for yoga, selvforkælelse og fordybelse. Og vi glæder os til at møde dig, der skal med. Vi formidler yogaen på hver vores måde, og vi er optaget af forskellige aspekter af yogaen.

Vi elsker yogaens evne til at skabe indre ro

Alle i teamet har en fast yoga- og meditationspraksis samt stor viden og mange års erfaring. Vi elsker yogaens evne til at skabe mere ”indre ro”, hvilket vi glæder os til at dele med deltagerne på Shanti sommer retreat.

Det bliver også noget helt særligt for os

Det er også noget særligt for os undervisere at være afsted på denne måde, og vi glæder os enormt til at formidle yogaen i fællesskab som et team af dygtige kollegaer. Tag endelig fat på os, når vi er i huset, hvis du har spørgsmål til vores undervisning, dine yogaoplevelser eller yoga og meditation generelt. Hvis en af os ikke kan svare, kan vi sikkert godt pege på en kollega, der kan. Det er nemlig det FANTASTISKE ved at være en del af et team og fællesskab :-).

Vi er også på sommer retreat

Indre ros undervisere er også på en slags retreat og/eller ferie, selv om vi varetager den daglige yogaundervisning. Vi bor rundt omkring Shanti i sommerhuse, på camping osv. i løbet af den periode, retreatet varer. Nogle af os er på ferie, andre er på vores eget fordybelses-retreat, idet det at være væk fra hverdagen netop inviterer til fordybelse, refleksion og selvstudie. Vi har således planlagt at fordybe os i vores yogaprojekter, læse og studere yoga, skrive på vores bøger og meget andet. Indimellem kan det også være, at vi overnatter på Shanti og spiser med.

Har du spørgsmål til retreatet, skal du kontakte Shanti direkte.

Vi ses på Shanti sommer retreat

Ohm shanti, shanti, shanti

Team Indre ro 😊 😊😊

 

LINKS

Læs mere om Shanti sommer retreat LINK

Læs mere om teamet af Indre ro undervisere på Shanti i 2022 LINK

Tilmed dig nyheder fra Indre ro

Læs mere om Indre ro retreat LINK