Jeg håber, du nyder efteråret? Det gør jeg 😉. Måske er du på vej på ferie?

Jeg er selv lige kommet tilbage fra en tidlig efterårsferie. Når jeg holder ferie, går jeg som regel endnu dybere ned i min yoga- og meditationspraksis. Og jeg fordyber mig også tit i et udvalgt tema, som jeg ellers ikke har så meget tid til i hverdagen. Mine ferier fungerer således ofte som mit eget retreat, hvor jeg har tid til at arbejde dybt i både kroppen og sindet. Jeg elsker at fordybe mig på denne måde. Jeg har fx lige fordybet mig i Kundalini yogaens tilgang til hjertet. Samtidig har jeg lært om, hvordan man spiller gong.

Har du lyst til at fordybe dig i et efterårstema om tidligere liv mv.?

I denne blog har jeg samlet lidt inspiration til dig med nogle af de emner, som jeg selv har haft stor fornøjelse af i løbet af mange forskellige ferier om: tidligere liv, reinkarnation og spiritualitet i bred forstand. Det drejer sig dermed også om nogle af livets helt store spørgsmål – som jeg selv synes er VILDT spændende:

  • Hvad sker der efter døden?
  • Og har vi levet i tidligere liv?

Et trosspørgsmål

I bund og grund er svaret på ovenstående selvfølgelig et trosspørgsmål – og der kan også være mange forskellige svar på spørgsmålene, alt efter hvem man er, hvem man spørger, og hvilken tilgang man har.

Har du lyst, så kan du her gå på opdagelse med:

  • Et blogindlæg om min egen uventede rejse ”ud af det spirituelle skab”
  • En Podcast med clairvoyant (og jurist) Joan Jørgensen, der fortæller om livet efter døden og tidligere liv.
  • En Podcast med den erfarne spirituelle psykoterapeut Bodil Møbjerg, der fortæller om rejser til tidligere liv ved hjælp af hypnose.

Det hele er gratis og ligger tilgængeligt til dig på Indre ro ONLINE

Fortsat rigtig godt efterår😊😊😊

 photo-1444703686981-a3abbc4d4fe3

Ud af det spirituelle skab: Blog af Helene Lysekilde i 2 dele

Jeg har længe haft lyst til at skrive et blogindlæg om min egen rejse ”ud af det spirituelle skab”. Så nu skal det være. Det blev noget længere end planlagt, så derfor har jeg delt bloggen i 2 dele. Når jeg ser på det nu, har rejsen været et VIRKELIG stort kvantespring for mig. Jeg kom fra en akademisk verden, og jeg gemte mig længe i ”det spirituelle skab”, fx når jeg var på arbejde. Jeg var desuden optaget af at bevise, at det jeg oplevede og sansede med ”det spirituelle” var sandt. Det behøver jeg ikke længere. Nu ved jeg, at det er sandt for mig – og det er nok. Det var yogaen, der åbnede døren for det hele. Siden var det den spirituelle hypnose, der banede vejen for, at jeg fik lyst til at blive terapeut. I dag arbejder jeg med meget andet end ”det spirituelle” som terapeut. Jeg bliver dog stadig guidet af mine sanser og min intuition – både privat og i arbejdstiden – så på den måde er det spirituelle alligevel en del af min hverdag. Alt det kan du læse mere om i bloggen. Nederst i del 2 kan du desuden finde input til spændende efterårslæsning (i form af en bogliste) vedr. efterårets tema.

photo-1510759591315-6425cba413fe

Læs mere her:

Min rejse ud af det spirituelle skab del 1 – Yogaen åbnede ”noget”

Min rejse ud af det spirituelle skab del 2 – Nu er det spirituelle bare en del af det hele

 

photo-1518562180175-34a163b1a9a6 

Livet efter døden og tidligere liv – Podcast med Joan Jørgensen 

Vil du møde en jordnær clairvoyant, som kan fortælle lidt om sit syn på nogle af livets store spørgsmål? I denne podcast interviewer jeg clairvoyant, hypnose psykoterapeut og jurist Joan Jørgensen om livet efter døden og tidligere liv. Joan arbejder som topjurist i staten. Samtidig lever hun i ”åndernes hus”. Hvordan mon hun får det hele til at hænge sammen? Er disse to verdener ikke i modstrid med hinanden??? Jeg elsker selv at være sammen med Joan, der er en dygtig terapeutkollega og en god veninde. Når jeg er i selskab med hende får jeg desuden gode råd med på vejen fra den åndelige verden – som altid rammer plet. Ikke lige det første, man forestiller sig, når man hører, at hun er jurist 😊

 

Lyt med HER, hvis du ønsker at høre hvor ”nede på jorden” den spirituelle verden kan være.

 

 photo-1432958576632-8a39f6b97dc7

Tidligere liv med hypnose – Podcast med Bodil Møbjerg

I denne podcast interviewer jeg en erfaren spirituel psykoterapeut, nemlig Bodil Møbjerg, som i sin tid var en af mine mange inspirerende undervisere på Hypnoseskolen. Bodil var en af de første i Danmark, som beskæftigede sig med terapeutisk hypnose og spirituel hypnoterapi, heriblandt rejser til tidligere liv. Hun har desuden mange års erfaring med at anvende spirituel hypnose og regression til tidligere liv i sit arbejde med at hjælpe mennesker med at gennemgå dybe forandringer. Hun er derfor fyldt med viden og spændende anekdoter fra sit mangeårige arbejdsliv, bl.a. fortællinger om, hvordan regression kan bruges til at forløse problemstillinger, konflikter og traumer, som hendes klienter har taget med sig fra tidligere liv.

Lyt med HER, og rejs ind i en anden verden sammen med Bodils skønne fortæller-stemme.

Varme hilsener,

Helene Lysekilde

helene-illu-600x1191