Det er en speciel situation for alle disse dage. Og det er vigtigere end nogen sinde at bevare roen og komme til stede i kroppen med yoga og meditation! Vi har ekstra meget brug for det i disse dage!

Indre ro følger Statsministerens og AOF’s udmeldinger, og vi har derfor lukket for fremmøde på alle hold til Danmark åbner igen. Til gengæld afholdes alle hold ONLINE. Du er velkommen til at være med for kun 108 kr. (SE HER). Og vi har stadig åbent for individuel terapi.

Yoga silhoutte Indre ro Odense

Få indre ro ONLINE

Åbent for individuel behandling

Vi har indtil videre åbent for individuel terapi. De foregår i klinikken eller ONLINE, hvis du foretrækker det.

Ved fremmøde kan du forvente, at vi holder afstand og ikke giver hånd, som vi plejer. Vi af-spritter håndtag flere gange dagligt, skifter håndklæder mellem hver klient og er i det hele taget ekstra omhyggelige med hygiejne. Du vil modtage en uddybende vejledningen pr. mail inden fremmøde.

Hvis du ønsker ONLINE terapi frem for personlig fremmøde, vil du modtage et link og en vejledning før vores møde. I praksis vil det minde meget om sædvanlig terapi hos Indre ro.

Ønsker du at booke tid til individuel terapi kan du kontakte os på 2281 83 26 eller info@indrero-odense.dk.  Vi har (helt ekstraordinært) ingen vente tid frem til 14. april 2020.

Velkommen hos Indre ro i Odense

Velkommen hos Indre ro i Odense