GENRE

Mindfulness, Meditation

SPILLETID

03.21

KATEGORI

Lydfil

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Pusterummet – 3 minutters meditation

Pusterummet – 3 minutters meditation – ro, afslapning, stress, accept

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og meditation med Helene Lysekilde. Trænger du til et kort pusterum? Så er denne minimeditation til dig.

Denne korte mindfulness-meditationsøvelse flytter dig fra ”at handle” til ”at være” – på kun 3 minutter. Lav den så ofte, du har lyst – gerne flere gange om dagen, som en lille pause. Det kan fx være i løbet af din arbejdsdag, eller når du skifter fra én opgave til en anden. Eller fra ét fokus til et andet.

Tip: Du kan lave øvelsen alle steder og i alle stillinger. Lav den gerne i løbet af arbejdsdagen. Meditationen giver dig en dejlig sund pause, som bringer dig tilbage til nuet og til dig selv.

Pusterummet – 3 minutters meditation

Emne: ro, afslapning, stress, accept, pause

Hvorfor træne mindfulness-meditation 

Mindfulness-meditation anvender teknikker, som styrker din evne til at være mere nærværende og accepterende i din hverdag overfor de ting, du møder på din vej. Med Mindfulness-meditation træner du at være til stede i nuet. Med øvelserne bliver du også bedre til at møde dine reaktionsmønstre og din vanetænkning med venlighed og omsorg over for dig selv. Det kan også hjælpe dig til at acceptere det, du ikke kan gøre noget ved og handle der, hvor du har indflydelse. Mindfulness-meditation kan give en bedre livskvalitet.

Giv dig selv en velfortjent pause med denne mindfulness-meditation. Øvelsens styrke, er at du kan lave den alle steder og i alle stillinger. Den arbejder med 3 simple trin.

Mere om denne mindfulness-meditation 

Du laver ikke meditationen for at opnå noget bestemt, men for at være i nuet og mærke det, der er i dette øjeblik. Meditationen har 3 trin.

Trin 1: Observer kropslige fornemmelser, følelser eller tanker.
Trin 2: Fokuser på åndedrættet
Trin 3: Træk vejret ud i hele kroppen, og oplev hele kroppen som en enhed

Kom godt i gang

Du kan lave meditationen alle steder. Du kan også lave den midt på arbejdsdagen som et pusterum.

Nysgerrig efter mere meditation?

Du er velkommen på Indre ro retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset