GENRE

Meditation, Mindfulness

SPILLETID

11.16

KATEGORI

Lydfil

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Mindfulness-meditation 11 min

Mindfulness-meditation 11 min – Ro, afslapning, stress, accept

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og meditation med Helene Lysekilde. Trænger du til ro og til at slippe stress? Så er denne meditation til dig.

I denne Mindfulness-meditation kan du sidde eller ligge. Du vil øve dig i at observere dine tanker, følelser og kropsfornemmelser uden at ændre på noget. Du gør det så godt, du kan. Meditationen kan give dig ro og afslapning.

Tip: Øv dig på at møde det, du møder, med accept, rummelighed og venlighed. Uanset hvad du møder, så er det helt okay.

Mindfulness-meditation 11 min 

Emne: Ro, afslapning, stress, accept

Hvorfor lave mindfulness-meditation? 

Mindfulness-meditation styrker din evne til at være nærværende og accepterende overfor de ting, du møder i din hverdag. Med Mindfulness-meditation øver du dig på at være til stede i nuet. Du kan blive bedre til at møde dine reaktionsmønstre og dine vaner med venlighed og omsorg over for dig selv. Det kan også hjælpe dig til at acceptere det, du ikke kan gøre noget ved og handle, der hvor du har indflydelse. Undersøgelser peger på, at mindfulness-meditation kan give en bedre livskvalitet.

Mere om meditationen

Giv dig selv en velfortjent pause med denne mindfulness-meditation. Du træner din evne til at observere og fokusere. Du retter opmærksomheden mod åndedrættet, tankerne (ved at lade dem passere) og dine fornemmelser i kroppen og følelser. Du laver ikke meditationen for at opnå noget bestemt, men for at være i nuet og mærke det, der er, med accept.

Kom godt i gang

Du kan lave meditationen siddende eller liggende.

Nysgerrig på mere meditation?

Du er velkommen på Indre ro retreat (retræte), weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset