GENRE

Mindfulness, Meditation

SPILLETID

10.37

KATEGORI

Lydfil

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Mindfulness-meditation – Kropsscanning

Mindfulness-meditation Kropsscanning – Ro, afslapning, stress, accept, kropsbevidsthed

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og meditation med Helene Lysekilde. Vil du blive mere bevidst om kroppen på en afslappende måde? Så er denne meditation til dig.

I denne Mindfulness meditation – kropsscanning (bodyscan) bliver du inviteret til at ligge på ryggen. Du kan også sidde. Du vil blive guidet igennem kroppen og inviteret til at opleve, sanse og mærke kroppen – kropsdel efter kropsdel. Øv dig gerne på at møde det, du oplever uden at vurdere og uden at dømme. Meditationen kan også bruges som en dyb afspænding.

Mindfulness meditation – kropsscanning

Emne: Ro, afslapning, stress, accept, kropsbevidsthed

Hvorfor træne mindfulness meditation? 

Mindfulness meditation anvender teknikker og metoder, som kan træne dig i at være med mere nærvær og accept overfor de ting, du møder på din vej i livet. Med Mindfulness meditation (bodyscan) træner du dig selv i at være til stede i kroppen øjeblik for øjeblik. Med øvelse bliver du også bedre til at se dine reaktionsmønstre. Du bliver fx bedre til at mærke, hvor du spænder i kroppen. Og du bliver bedre til at være venlig og omsorgsfuld over for dig selv. Du gør det så godt, du kan på ethvert givent tidspunkt. Undersøgelser peger på, at mindfulness-meditation kan sænke stress samt give bedre søvn, mere ro og en bedre livskvalitet.

Hvorfor lave kropsscanning meditation?

Mindfulness meditation – kropsscanning er en klassisk meditation. Den kan give ro, afhjælpe stress, få dig ned i gear og give dig en øget kropsbevidsthed. Du øver dig i at møde alle dine kropsfornemmelser på samme måde: med venlighed og accept. Du møder dine kropsfornemmelser uden at dømme dem som gode eller mindre gode. Det afslapper krop og sind og giver ro.

Kom godt i gang med mindfulness meditation

Denne meditation kan laves liggende – eller siddende. Find et rum med ro og tænd for din lydfil. God fornøjelse.

Nysgerrig efter mere meditation?

Du er velkommen på retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde og Indre ro

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset