Som en service og et ønske om hjælpe med at skabe masser af ro hos alle, der har ekstra tid derhjemme, er der yoga og meditation ONLINE, i de uger hvor Danmark er lukket ned -dvs. frem til 10. maj 2020.

Det er ret nemt at blive koblet på. Du anvender bare din computer eller tablet og klikker på et link, du modtager fra os. Derefter følger du instruktionerne.

Deltager du på et af vores eksisterende hold (yoga, eller meditations-praksis), kan du deltage GRATIS på alle ONLINE hold (inklusive de hold, du ikke plejer at deltage på). Går du ikke på et hold allerede, men kan du godt tænke dig at deltage ONLINE de næste uger, så er du også hjerteligt velkommen!

I sidste tilfælde vil du blive bedt om at betale et beløb symbolsk beløb på blot 108 kr. (se detaljer for tilmelding nedenfor).

Fokus: Vi går efter at skabe ro og forebygge stress. Vi har særlig fokus på healing, ro og udrensning samt på at booste immunforsvaret. Det er ekstra vigtigt i disse dage.

NB: Det kan være, vi slutter nogle af vores klasser lidt tidligere end sædvanligt, da rammerne er lidt anderledes online.

OBS: Det er helt nyt for os at undervise online, og det er opstået som en spontan beslutning i lyset af de seneste dages udvikling her i Danmark. Vi håber derfor på din forståelse ift. billede og lyd – idet det hele filmes via almindeligt kamera i vores computer. Vi har dog gennemført første hold online i dag – og det var en stor succes. Derfor vil vi også gerne dele denne mulighed med så mange som muligt!

Velkommen hos Indre ro i Odense

Velkommen hos Indre ro

Hold de kommende uger dage:

Mandage:
Kl. 16:45-18:30 Blid yoga og meditation
Kl. 18:50-20:35: 3i1 yoga

Onsdage:
Kl. 16:45-18:30 Yin yoga

Torsdage:
Kl. 17:00-18:30 Hatha yoga

Lørdag d. 21. marts:
Kl. 9.00-11:30 Meditations-praksis -workshop ”Pauser og spontanitet”

Lørdag d. 28. marts:
Kl. 9.00-10:00 Meditations-workshop

Lørdag d. 18. april
Kl. 9.00-11.30 Meditationspraksis ”Vækst og tålmodighed”

Alle der ikke allerede deltager på et af Indre ros hold kan købe adgang ved at sende en mail til: info@indrero-odense.dk. Det koster det symbolske beløb: 108 kr. (dette er et lykkebringende nummer, som ofte anvendes i yoga og meditation). Du betaler via:

MobilePay: 59713 eller
Konto: 0400-4020711057 (husk at påføre dit navn)

Du vil efterfølgende modtage mail og link.

Vi cyberses:-)

Helene Lysekilde - Indre ro