Har du spændingshovedpine? Så læs mere her!

 

Kæreste du

Jeg håber, at du er ved godt mod trods den specielle tid vi lever i! Jeg finder selv glæde og ro i min daglige yoga- og meditationspraksis – og i disse tider – i at fordybe mig blandt andet i at udarbejde nyt materiale til jer på vores (stadigvæk) nye site Indre ro ONLINE.

Tak for alle jeres input og ønsker, det fylder mig med inspiration.

Der var en af jer, der skrev og spurgte mig, om jeg ville lave noget yoga for spændingshovedpine. Det inspirerede mig til at dykke ned i emnet – for jeg har selv oplevet, hvor invaliderende det kan være at døje med spændingshovedpine, idet min mand har haft meget store gener af det.

Derfor har jeg udarbejdet den nye online pakke ”Fri for spændingshovedpine”, samt om lydbogen ”Forløs spændingshovedpine med hypnose”. Desuden kan du lytte til min helt nye podcast, hvor jeg interviewer fysioterapeut Christian Bek om spændingshovedpine.

Har du gode ideer til hvad jeg skal dykke ned i?

Har du gode ideer til, hvad jeg skal dykke ned i på Indre ro ONLINE, i en podcast eller i et nyhedsbrev så skriv endelig til mig 😊

Yoga og hypnose i en få det bedre pakke hos Indre ro Odense

Fri for spændingshovedpine – pakke

Med denne pakke kan du pakke ud af gode øvelser, som forebygger og lindrer spændingshovedpine. Du vil finde yogavideoer, som har særligt fokus på skuldre og nakke, samt ”øjenyoga”. Du vil også finde øvelser, du kan lave hurtigt i løbet af dagen – fx på kontorstolen. Du vil desuden finde en guidet hypnose, du kan anvende forebyggende, eller når du oplever spændingshovedpine.

Mere om spændingshovedpine:

Mange mennesker døjer med spændingshovedpine. Faktisk er spændingshovedpine den hyppigste form for hovedpine, der findes. Ofte skyldes spændingshovedpine spændinger i musklerne. De kan opstå ved, at du sidder i en forkert arbejdsstilling i mange timer hver dag, ved at du rynker panden eller anstrenger øjnene. Eller spændingshovedpinen kan opstå af, at du bider tænderne sammen eller skærer tænder. Endelig kan spændingshovedpine være relateret til stress.

Rigtig god fornøjelse! Du kan få adgang til ”Fri for spændingshovedpine” pakken på Indre ro ONLINE.

Har du spændingshovedpine – gratis for alle

På siden ”Fri for spændingshovedpine” finder du til fri afbenyttelse videoen ”Fab four fra fyssen”, hvor fysioterapeut Christian Bek guider dig i 4 gode øvelser, som forebygger og lindrer spændingshovedpine.

Masser af yoga om spændingshovedpine

Er du medlem af Indre ro Univers? Hvis du er medlem af Indre ro Univers (ONLINE medlemsklub), så har du gratis adgang til yogaen fra denne pakke – se Nyheder i Indre ro Univers.

Hypnose hos Indre ro Odense

Lydbog: Forløs spændingshovedpine med hypnose – indgår i pakken 

Mange studier har vist stor effekt ved at bruge hypnose til at lindre smerter og spændinger, herunder har flere studier specifikt undersøgt effekten af at bruge hypnose til at lindre spændingshovedpine.

Med denne lydbog løsner du blidt og nænsomt din spændingshovedpine. Du skaber en dyb afspænding, som kan sænke blodtrykket og løsne din spændingshovedpine.

 

Har du spændingshovedpine? Få input og ny inspiration her: