Jeg står på toppen af et bjerg med armene i vejret og JUBLER!

For en drøm bliver virkelighed. En drøm jeg længe har haft… En drøm om at gøre indre ros yoga, meditation og hypnose endnu mere tilgængelig…

Det er lykkes!

Inspirationen til Indre ro ONLINE stammer fra alle jer, der har modtaget terapi, selvudviklingsforløb mv., der har udtrykt , at I har opnået en stor effekt ved dagligt at lytte til de meditationer og hypnoser, jeg har indtalt til jer via lydfil. Derudover er jeg blevet inspireret af, alle jer yogaelever der har udtrykt, at I ikke får lavet så meget yoga derhjemme, som I ønsker, fordi I ikke kan huske stillingerne. Endelig har vi ofte lange ventelister til opstart på både hold og terapi. Dette har alt sammen overbevist mig om, at Indre ro i Odense har brug for en søster, der kan hjælpe til ONLINE.

Det var NU det skulle være…

Pga. min travle hverdag har det indtil for nylig haft lange udsigter at finde tiden til at realisere sådan et stort projekt. Men med ét blev der jo stille her i Sankt Jørgens Gade – ligesom der er blevet stille i andre virksomheder under coronakrisen. Og det har været en hård tid for mange af os med både usikkerhed, uklarhed, en anderledes hverdag osv. For Indre ro har det blandt andet betydet, at mange aftaler er blevet aflyst, og det gjorde så i stedet, at jeg bare vidste, at det var NU, jeg skulle slå til med at skabe rammerne for den onlinesøster, som der ser ud til at være endnu mere brug for nu end nogensinde før.

Mening og retning

Sammen med mit fantastiske team har jeg haft nogle meget travle måneder, siden Danmark lukkede ned. Det har fyldt mig med både mening og retning i en svær tid, og nu kan jeg så afsløre vores meget store nyhed, som jeg håber vil give dig masser af nye muligheder for at få indre ro i din hverdag.

Vi har fået en søster…

Hun hedder ”Indre ro ONLINE”. Velkommen i verden, du nye!

Som alle nye væsener i verden skal hun nu vokse sig stor og finde retning.

WOW HVOR VILDT. SE DET MED DET SAMME!

Velkommen nye søster!

Indre ro ONLINE

Indre ro ONLINE er navnet på hele platformen. Indre ro online tilbyder fordybelse og indre ro via yoga, hypnose, mindfulness, meditation og terapi.

Du kan købe enkeltstående ydelser (lydfiler, lydbøger, kurser mv.) og du kan blive medlem af Indre ro Univers. Derudover kan du tilmelde dig til kurser, events og foredrag mv. via vores livestudie, der tilbyder virtuelt guidede videokonferencer, ligesom mange af jer allerede har prøvet på yoga-, meditations- og mindfulnesshold under coronakrisen.

Indre ro ONLINE kan allerede nu byde på mere end 30 videoer, lydfiler og lydbøger med meditationer, mindfulness, yoga og hypnose. Og i de kommende måneder kommer der endnu mere. Optagelserne er af høj kvalitet i både lyd og billede – meget bedre end det, der tidligere har været tilgængeligt fra os fx via YouTube.

Indre ro Univers – en drøm bliver virkelighed

Indre ro Univers: du kan allerede nu blive medlem af Indre ro Univers (medlemsforum), helt uden binding. (HER)

Bemærk: Vi er LIGE gået  luften – og der vil stadigvæk komme rettelser i den kommende tid. Skriv endelig, hvis der er noget du savner eller opdager burde være anderledes. Bemærk også, at filer endnu ikke kan afspilles via telefon endnu (vi arbejder på sagen). Du kan afspilles via Ipad eller computer.

Hvad drømmer du om?

Feedback og ønsker til Indre ro ONLINE er SÅ velkomne

Skriv endelig til os med feedback, kommentarer og ønsker drømme ift. indhold for fremtiden – vi vil gerne høre det hele! Jo mere du skriver om dine oplevelser, behov og ønsker, jo mere kan du være med til at påvirke retningen… Vi ønsker, at dette site skal være DIT og relevant for lige netop DIG.

Vi “cyber-ses” ;-)

www.indrero-ONLINE.dk 

Indre ro yogarejse Grækenland

Jeg står på toppen af det højeste bjerg med armene i vejret og JUBLER – For “en drøm bliver virkelighed” ( billede er fra en af vores tidligere yogarejser;-)