Kæreste du

Er du vred, modløs eller handlingslammet?😊 Brug forårets energi til at skabe forandringer og sætte dig selv fri!

Nyder du foråret og måske de skønne vintergækker, erantis og de første krokus? Det gør jeg SÅ meget! Og efter at have været udmattet, Corona-ramt og en anelse slukøret, så kan jeg mærke livsenergien vågne og boble… Tid til fornyelse.

photo-1503919483171-9ffc1debc390

”Vrede – en mulighed for forandring”

Hvis du har fulgt mig et stykke tid, ved du, at jeg sidste år udgav bogen ”Vrede – en mulighed for forandring”. Siden da er der sket en masse spændende på den front – og der er mere på vej (som jeg vil fortælle om ved en anden lejlighed… 😊). Lige nu kan jeg fortælle, at jeg er blevet interviewet af en række magasiner og aviser – senest af ”Femina” omkring, hvordan man kan bruge yoga til at forløse vrede og få ro i kroppen. Spændende! Artiklen udkommer i uge 15. Du kan se en lille smagsprøve i bloggen herunder. Desuden har bogen fået en rigtig flot lektør-udtalelse. Det betyder, at bibliotekerne har købt godt ind af bøgerne. JUHU! Og endelig er min bog-baby blevet optaget i fint selskab i Gyldendals bogklub ”Psyke & Sjæl”, hvilket jeg sådan havde drømt om ville ske (og hjulpet på vej med kærlighed og masser af visualiseringer)! Så der er meget at fejre.

Mange mennesker har svært ved at håndtere vrede  

Vrede er et emne, der virkelig ligger mig på sinde, fordi det i den grad er en følelse, som mange mennesker har svært ved at håndtere. Det er også en problematik jeg som terapeut har hjulpet mange mennesker med.

Man kan til sidst blive trist, modløs og handlingslammet

De fleste tænker måske, at det at have problemer med vrede betyder, at man overreagerer og ikke kan styre sit temperament? Sådan kan det være, men manglende mod og handlekraft kan også have bund i en vredesproblematik. Fx at man slet ikke kan udtrykke sin vrede, ”skjuler den” bag gråd og tristhed, slet ikke mærker vreden, ikke kan sige nej eller ikke kan sætte grænser. Hvis man aldrig får sagt fra, (årsagerne til dette kan være mange – det kan fx være man frygter andre menneskers vrede eller skuffethed), og man aldrig er ærlig, kan man til sidst helt miste sin fornemmelse af, hvad der er op og ned. Og vrede kan sætte sig i kroppen som spændinger og blive til kroniske smerter. Man kan til sidst blive trist, modløs og handlingslammet. Så der er mange grunde til at blive ven med sin vrede…

I foråret er der ekstra bevægelse til vredens organer (lever og galdeblære), mener man i kinesisk medicin. Foråret er derfor en oplagt tid til at tage hånd om vrede. Det er også en god tid til at lave en hvilken som helst anden forandring – fordi der er energi til ”handling” og ”handlekraft”. Læs mere herunder.

Er du vred, modløs eller handlingslammet?

I efteråret 2021 udgav jeg bogen ”Vrede – en mulighed for forandring”.  Den henvender sig til alle, der har det svært med deres egen vrede. Bogen er bygget op omkring eksempler, hvor du møder andre almindelige mennesker, som har let genkendelige udfordringer med vrede. Efter hver case deler jeg lette øvelser, du kan lave derhjemme, som har hjulpet netop denne klient. Sidst i bogen kan du desuden finde både yoga, meditation og hypnose, som kan få vreden ud af kroppen, nervesystemet og underbevidstheden.

Læs mere om bogen og køb den her

Yoga mod vrede (en lille smagsprøve fra “Femina”)

Vi bliver alle sammen vrede af og til, men en del af os ved ikke rigtigt, hvordan vi skal håndtere følelsen. Her fortæller yogalærer og forfatter til bogen ”Vrede – en mulighed for forandring”, Helene Lysekilde Goldberg, hvordan man via kroppen kan arbejde på at sige goddag og farvel til sin vrede.

Læs hele artiklen af Thora Bruun Makita i uge 15 i “Femina”

Bliv guidet i medlemsuniverset ONLINE

Du kan finde følgende yogaøvelser og meditationer i Indre ro Medlemsunivers, der kan hjælpe dig med din vrede

  • Knytnæver af vrede meditation
  • Krigerens forløsning af spændinger (også god mod stress)
  • Humlebien Pranayama (også god mod spændingshovedpine)

Bliv medlem

Har du brug for hjælp? Indre ro tilbyder terapi

Er det tid til forårsrengøring? Velkommen! Jeg hjælper dig – og dit ubevidste sind – via hypnoterapi, NLP, neuro-psykoterapi. Ofte har jeg 2 måneders ventetid, men LIGE NU kan du – næsten – komme i gang med det samme!

Indre ro tilbyder ONLINE terapi

Terapi ONLINE – se her

Indre ro tilbyder terapi i Odense

Terapi i Odense – se her

Varme hilsener,

Helene Lysekilde

Handlingslammet eller vred?

Du kan få hjælp med min bog “Vrede – en mulighed for forandring”

Bog om vrede - Indre ro - af Helene Lysekilde Goldberg
Helene Lysekilde - Illustration af Helle Lang
Bliv dus med din vrede - fra Indre ro bog om vrede
Yoga mod vrede ved Helene Lysekilde
Begejstring
Behandlinger hos Indre ro i Odense