GENRE

Yin Yoga

SPILLETID

24.25

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Yin Lethed

Lethed – Luftelementet, 5 elementer, lunger og tyktarm

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Sidder du fast eller føler du dig tung? Så er denne video til dig. 

Vil du svæve og opleve lethed? Det er en meget særlig fornemmelse… Med denne lille yin sekvens stimulerer vi vores indre lethed. Vi slutter med en kort vejrtrækningsøvelse med lyd, som renser både hjernen og lungerne.

God fornøjelse!

Tip: Du skal bruge en god pude eller hynde eller nogle store tykke bøger (gerne på størrelse med ”gammeldags telefonbøger”).

Lethed 

Emne: Lethed, luftelementet, 5 elementer, lunger og tyktarm

Hvad er det, Yin yoga kan?

Yin yoga øger cirkulationen af energi, chi og prana og fugter bindevævet (myofascia). Yin yoga er en yogaform, der giver ro, afslappethed og hvile. I denne Yin yoga video inviteres du til at give slip og slappe af med lethed. Din krop er støttet i programmet, hvilket kan øge din oplevelse af at være let. Når vi er afslappede og lette, er vi mere omstillingsparate. Vi kan acceptere livets cyklus. Livet er i bevægelse. Intet varer ved. Alting opstår, forandrer sig og forgår til sidst.

Mere om dette program

Dette Yin yoga program arbejder med luftelementet, hvilket også øger cirkulationen til lungerne og tyktarmen. Det siges, at et balanceret luftelement giver os en øget fleksibilitet og evnen til at være med livets naturlige rytme. Når vi hviler i livets rytme, sidder vi ikke fast i fortiden eller i sorg over det, der ikke er længere. Dette program inviterer dig til en oplevelse af lethed, således at du bedre kan være i flow med livet.

Kom godt i gang

Rul yogamåtten ud, find en pude, en yogapølle eller nogle store bøger (a la telefonbøger) og gå i gang. Lad åndedrættet strømme mere og mere frit, måske med et eller flere gode suk undervejs.

Elsker du Yin og vil du mere?

Du er velkommen på retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde og Indre ro

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset