GENRE

Yin Yoga, Mindfulness

SPILLETID

1:09:28

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Yin Kropsbevidsthed

Kropsbevidsthed – “Kropsscanning, Bodyscan”

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Vil du ”fra hovedet ned i kroppen” og opleve øget kropsbevidsthed? Så er denne video til dig.

I denne dybe Yin yoga sekvens vil vi bruge stillingerne til at gå på opdagelse i kroppen. Vi vil opleve og sanse kroppen uden at vurdere og uden at dømme.

Vi slutter med en guidet kropsscanning (bodyscan) på ryggen (guidet mindfulness-meditation).

Tip: Du får måske brug for en pude eller hynde.

Kropsbevidsthed 

Emne: Kropsbevidsthed, kropsscanning, bodyscan, mindfulness

Hvorfor Yin yoga?

Yin yoga giver dig en rejse indad i kroppen, hvor vi er med det, der er, som det er – uden at vurdere og uden at dømme. Ofte har vi travlt med at dømme fra øjeblik til øjeblik, og det hindrer os i at oplevet nuet. Når vi dykker ind i Yin yogaen med en mindfulness-tilgang som her, opøver vi evnen til at være med alt det, der er.

Vi rejser fra hoved til krop. Det giver fred og afslappethed – måske endda så meget, at vi ikke kan kende forskel på højre og venstre. Sker dette, er det et udtryk for, at vi er dybt afslappede.

Mere om dette program

Dette Yin yoga program inviterer dig til at bruge kroppen til at være i nuet. Du lader kroppen være et anker for din opmærksomhed, og du vender hele tiden tilbage til kroppen igen og igen. Vi øver os på at være med accept – med en oplevelse af at uanset hvad vi møder på vores vej og rejse indad, så er det okay.

Kom godt i gang

Rul yogamåtten ud, find evt. en pude eller yogapølle og et dejligt tæppe. Giv dig god tid til dette yogasæt, og til at blive bevidst om kroppen. Giv dig desuden god tid til at afslutte med mindfulness meditation og kropsscanning på ryggen. Det er en del af programmet.

Vil du rejse længere ind i kroppen?

Du er velkommen på Indre ro retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset