GENRE

Yin yoga

SPILLETID

26.27

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Elsk din mave og milt

Elsk din mave og milt – “Ro, jordforbindelse, jordelementet, 5 elementer, bekymringer”

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Denne video er til dig, der er bekymret, har cravings, trang til sukker eller bare trænger til mere jordforbindelse.

Det siges, at når livsenergien strømmer frit til vores mave og milt, så kan vi give os selv den indre næring og omsorg, vi har brug for. Vi har jordforbindelse. Vi kan slippe bekymringer og finde fornyet ro. Elsk din mave og milt med denne Yin sekvens. Vi sender kærlighed til begge organer og fornyer vores jordforbindelse.

God fornøjelse.

Yin Elsk din mave og milt

Emne: Ro, jordforbindelse, jordelementet, 5 elementer, bekymringer

Hvad sker der i Yin yoga?

Yin yoga aktiverer det parasympatiske nervesystem (også kendt som ”rest and digest”). Det er her, kroppen healer og restituerer, og det er her, vi fordøjer og slipper følelser. Det giver dyb ro. Vi fornyer gennemstrømningen af livsenergien. Begynder din mave tit at rumle, når du laver yin yoga? Eller får du trang til at gabe og sukke? Dette er alt sammen udtryk for, at kroppen giver slip og slapper af. Yin skaber nemlig masser af afslapning for dig og dit nervesystem.

Programmet

I denne Yin yoga video arbejder vi med jordens element eller jordelementet. Jordelementet står for ro, jordforbindelse og det at kunne hvile i sig selv. Når vi har jordforbindelse, kan vi slippe gamle bekymringer og være med det, der er. Her stimulerer vi jordelementets organer: mave og milt.

Hvis du oplever cravings og har trang til sukker eller andre stimulanser, kan det være et udtryk for, at din milt har brug for energi, chi eller prana. Elsk din mave og milt med denne yogavideo, og se hvad der sker. Få mere jordforbindelse med dette yogasæt.

Kom godt i gang

Lav en god kop te, skru ned for lyset, tag plads på yogamåtten og tænd videoen ved at trykke play. Enjoy!

Nysgerrig efter mere?

Du er hjertelig velkommen på Indre ro retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset