Ro i hjertet

Hjertecenter, korte programmer, ro

Ro i hjertet

GENRE

Yin Yoga

SPILLETID

21.17

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Yin – Ro i hjertet

Ro i hjertet – Hjertecenter, ro, korte programmer

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Vil du drage omsorg for dit hjerte? Så er denne yogavideo til dig.

”Med hånden på hjertet”, ”lyt til hjertet”, “spørg hjertet”, ”hjertets dybeste længsel”. Der er mange ordsprog, som afspejler hjertets vigtighed fysisk såvel som symbolsk og spirituelt. Hjertet beskrives ofte som sjælens sæde – og i kinesisk medicin beskrives hjertet som kejseren over alle de andre organer: Når kejseren har det godt – fysisk såvel som følelsesmæssigt – så er det hele i balance .

I denne lille Yin sekvens går vi i dialog med hjertet og fornyer roen i hjertet.

Tip: Du skal bruge en yogapølle eller et rullet tæppe.

Du kan forlænge dit program ved at lytte til en liggende meditation, fx en kropsscanning, en sovemeditation eller en Yoga Nidra meditation.

Ro i hjertet

Emne: Hjertecenter, ro, korte programmer

Hvorfor nu Yin yoga?

Yin yoga er yoga for restitution, healing og ro. I Yin yoga vil du møde dybe stræk og opleve, hvordan tyngdekræften trækker i kroppen. I denne video lader du tyngdekraften trække i dig og vække dit hjerte og dit hjertes visdom og ro. Du skaber fornyet gennemstrømning i livsenergien (også kaldet prana eller chi), som du sender til hjertet. Hjertet som organ er kejseren over alle dine indre organer. Yin yogaen arbejder også med muskler, ledbånd og bindevæv.

Mere om programmet

Når vi hviler i hjertet, kan vi bedre være tro mod os selv og vores unikke vej i livet. I denne korte video guides du ind i hjertet og hjertes indre ro, og du vækker dit energihjerte (hjertechakra) med strålende grønt hjertelys.

Kom godt i gang

Rul yogamåtten ud, tryk på play og gå i gang. Enjoy!

Vild med Yin yoga?

Tag med på yoga retreat (retræte), yogaweekend eller yogarejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset

Share This Story, Choose Your Platform!