GENRE

Yin Yoga

SPILLETID

20.01

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Yin – Kort og godt

Kort og godt – Korte programmer, ro, kropsfornemmelse

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Vil du lære principperne i Yin yoga at kende med et helt enkelt program, så du kan finde ro ved hjælp af nogle få yogastillinger? Så er denne yogavideo til dig.

I dette korte Yin program kommer vi i alle retninger med bare 3 stillinger: forover med sommerfuglen, bagover med sfinxen og til sidst slår vi rødder med en dejlig rotation.

Yin – Kort og godt

Emne: Korte programmer, ro, kropsfornemmelse

Hvorfor lave Yin yoga? 

I Yin yoga er vi langsomme, stille, mindfulde og accepterende. Det handler ikke om at komme ind i stillingerne eller opnå et bestemt resultat. Det handler derimod om at bruge stillingerne til at komme ind i kroppen. Når vi er til stede i kroppen, er vi til stede i nuet – kroppen er sammen med vejrtrækningen vores anker, der gør det muligt for os at være lige her og nu. I Yin yoga stimulerer vi myofascia (bindevæv) og muskler.

Vi healer, fordøjer og forløser følelser, som ellers har ”siddet fast” i kroppen. Vi får en bedre kropsfornemmelse. I Yin yoga vil du møde dybe stræk og opleve, hvordan tyngdekræften trækker i kroppen. Du skaber fornyet gennemstrømning i livsenergien (også kaldet prana eller chi). Yin yogaen arbejder også med muskler, ledbånd og bindevæv.

Mere om programmet 

Find ro med bare tre yogastillinger. Lær Yin-principperne at kende i et helt enkelt Yin yogaprogram, som du altid kan anvende – uanset hvor du er.

Kom godt i gang

Lav en dejlig kop te. Find din yogamåtte og tænd din yogavideo.

Mere Yin yoga?

Tag med på yin yoga retreat (retræte), yogaweekend eller yogarejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset