GENRE

Meditation

SPILLETID

23.19

KATEGORI

Lydfil

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Sovemeditation – Yoga Nidra med de 5 elementer

Sovemeditation – Yoga Nidra med de 5 elementer – Ro, afslapning, stress, accept, søvn, angst, 5 elementer

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og sovemeditation med Helene Lysekilde. Trænger du til at blive meget afslappet, eller ønsker du en bedre søvn? Så er denne meditation til dig. 

I denne sovemeditation vil du blive guidet ind i en dyb afspænding. Kroppen vil sove, mens sindet vil meditere. Dette er meditationen for dyb indre ro.

Tip: Lav denne meditation når som helst, du trænger til at blive helt afslappet. Lav fx sovemeditationen efter arbejde for at slippe dagen eller som indledning til natten. Meditationen kan også laves midt på natten, hvis du vågner og ikke kan sove igen.

Sovemeditation – Yoga Nidra med de 5 elementer  

Emne: Ro, afslapning, stress, accept, søvn, angst, 5 elementer

Hvorfor Yoga Nidra – sovemeditation?

I Yoga Nidra (sovemeditation) bliver du guidet ind i en dyb afspænding. Det er som om, at kroppen sover, mens sindet mediterer. Man siger, at den tid, der anvendes i en sovemeditation svarer til 4 gange tiden i en dyb restituerende søvn. Det vil sige, at denne meditation af ca. 20 minutters længde svarer til 1 time og 20 minutters dyb restituerende søvn.

I almindelig søvn kan vi godt være spændte eller urolige. Nidra betyder søvn, og yoga betyder enhed. Så Yoga Nidra kan beskrives som en søvn, hvor du bliver ét med dig selv (med krop, sind og ånd), hvilket har en dyb beroligende effekt.

Denne meditation tiltaler mange – også nybegyndere. Den er let at følge, og effekten opleves stort set med det samme.

Mere om denne meditation

I meditationen vil du blandt andet arbejde med visualisering af jord, vand, ild, luft og ånd – også kaldet de 5 elementer. Meditationen beroliger krop og sind, og visualiseringen af naturens elementer bringer dyb indre ro og fred.

Kom godt i gang

Læg dig godt til rette på yogamåtten med et tæppe over dig eller i sengen. Sluk for telefonen og andre forstyrrelser og skab et dejligt rum for din ro. Enjoy!

Er du vild med Yoga Nidra sovemeditation?

Helene Lysekilde er også VILD med Yoga Nidra meditation – derfor møder du ofte denne meditationsform i løbet af hendes indre ro retreat, yoga weekender og yogarejser. Vil du med – SE HER? 

Smagsprøve