GENRE

Mindfulness, Meditation

SPILLETID

23.50

KATEGORI

Lydfil

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Sovemeditation Yoga Nidra for jordforbindelse

Sovemeditation Yoga Nidra for jordforbindelse – Ro, afslapning, stress, accept, søvn, angst, jordforbindelse

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og sovemeditation med Helene Lysekilde. Trænger du til at blive afslappet og få jordforbindelse? Eller ønsker du en bedre søvn? Så er denne meditation til dig. 

I sovemeditationen bliver du guidet ind i en dyb afspænding. Kroppen vil være i sovetilstand, mens sindet vil meditere. Denne meditation giver dyb indre ro. Du sætter en positiv intention, som du putter dybt ind i din underbevidsthed, der derefter vil guide dig på din vej.

Tip: Lav denne meditation når som helst, du trænger til at blive dybt afslappet eller få jordforbindelse. Meditationen kan også laves om natten, hvis du vågner og ikke kan sove.

Sovemeditation Yoga Nidra for jordforbindelse

Emne: Ro, afslapning, stress, accept, søvn, angst, jordforbindelse

Hvad er sovemeditation og Yoga Nidra?

Nidra betyder søvn, og yoga betyder enhed. Så Yoga Nidra kan beskrives som en dyb afslapning (som en slags søvn), hvor du bliver ét med krop, sind og ånd. Meditationen har en dyb, beroligende effekt.

Det siges, at den tid, du bruger på sovemeditation, svarer til 4 gange tiden i en dyb restituerende søvn. Så ca. 20 minutter med denne sovemeditation svarer til 1 time og 20 minutters restituerende søvn. Meditationen er let at følge, og effekten opleves med det samme.

Mere om meditationen

I denne sovemeditation, Yoga Nidra, vil du få styrket din jordforbindelse. Du vil også sætte en positiv intention (der kaldes sankalpa), som du putter dybt ind i din underbevidsthed. At sætte en sankalpa er en del af den klassiske Yoga Nidra meditation.

Kom godt i gang

Læg dig godt tilrette på yogamåtten med et tæppe over dig eller i sengen med dynen over dig. Sluk for telefonen og skab et dejligt rum for din meditationspraksis. Vær mild og venlig over for dig selv i processen, hvis du bliver afbrudt af tanker mv. Husk, at du øver dig, og at det bliver lettere og lettere.

Mere meditation og Yoga Nidra med Helene Lysekilde?

Velkommen på retreat, weekender eller yogarejse med Indre ro.  

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset