GENRE

Hypnose

SPILLETID

15.15

KATEGORI

Lydbog

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Healing – væk din egen selvhelbredende kraft

Lydbog Hypnose: Healing – væk din egen selvhelbredende kraft – “Healing, selvhelbredelse, placebo, bryd begrænsninger, få det bedre, stress, smerter.”

Kort intro:
Velkommen til Indre ro ONLINE og hypnose med Helene Lysekilde. Vil du vække din selvhelbredende kraft og modtage healing hjemme i stuen? Så er denne hypnoselydbog til dig.

Vi mennesker indeholder en fantastisk evne til at heale og forløse. Det omtales som selvhelbredelse, placebo-effekt eller healing. I denne hypnose vækkes healingen og selvhelbredelsens kraft. Fordelen er, at det foregår i en afslappet tilstand og uden nogen former for bivirkninger.

Healing – væk din egen selvhelbredende kraft

Emne: Healing, selvhelbredelse, placebo, bryd begrænsninger, få det bedre, stress, smerter.

Hvad er hypnose?                  

Hypnose er en metode til at lære noget nyt og skabe en forandring dyb i dit ubevidste sind. Du guides ind i en afslappet tilstand, som også kaldes en trancetilstand. Her arbejder vi med det nye, du gerne vil skabe, kunne eller opnå. I denne hypnose inviteres du ind i en selvhealing, hvor du inviteres til at bruge din evne til at visualisere.

Healing med hypnose

I denne visualisering bliver du via hypnose guidet til at modtage healing og helbredelse på en helbredelses-ø. Det foregår i en meget afslappet tilstand.

Kom godt i gang                      

Lydbogen indeholder: en intro til hypnose, en intro til denne lydbog samt selve hypnoselydbogen. Når du har hørt introerne den første gang, kan du gå direkte til lydbogen.

Lyt gerne til hypnosen dagligt eller ofte for at understøtte din selvhelbredelse og healing. Hypnosen kan anvendes for sig selv, eller den kan anvendes som et supplement til øvrig selvudvikling. God fornøjelse.

OBS: Hypnoselydbogen kan aldrig stå i stedet for medicinsk udredning eller behandling.

Mere viden

Der er meget vi ikke ved endnu om vores evne til at helbrede os selv, vores selvhelbredende kraft eller placebo! Men der er samtidig ny viden og forskning på vej, der begynder at forklare disse begreber. Hvis du er nysgerrig på at lære endnu mere om din selvhelbredende kraft, vil du måske interessere dig for bøgerne: Placeboeffekten af Joe Dispenza  og Helbredelsens psykologi af  Jo Marchant.

Inspiration til denne visualisering på ”helbredelses-øen” er hentet hos psykiater og hypnoterapeut Brian Weiss.

Nysgerrig efter at gå dybere ind i din personlige udvikling?

Du er velkommen med på Indre ro retreat, weekend eller en rejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset