GENRE

Hypnose

SPILLETID

11.50

KATEGORI

Lydbog

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Healing – slip ubalancer fysisk og psykisk

Lydbog Hypnose: Healing – slip ubalancer fysisk og psykisk – Healing, selvhelbredelse, placebo, balance, få det bedre, stress, smerter, spiritualitet.

Kort intro:
Velkommen til Indre ro ONLINE og hypnose med Helene Lysekilde. Vil du styrke din evne til at heale dig selv, bruge din selvhelbredende kraft og åbne op for at modtage healing? Så er denne healing til dig.

Vi har en iboende evne til at heale og forløse. Det kan ske af sig selv, eller evnen kan styrkes og vækkes ved at anvende din forestillingsevne med hypnose. Evnen omtales som selvhelbredelse, placebo-effekt mv. I denne hypnose stimuleres din selvhelbredende kraft.

Hypnose – Healing – slip ubalancer fysisk og psykisk

Emne: Healing, selvhelbredelse, placebo, balance, få det bedre, stress, smerter, spiritualitet.

Hvad er hypnose?                  

Hypnose er en metode til at skabe en forandring dybt i din underbevidsthed. Hvordan foregår det? Du guides ind i en behagelig og afslappet tilstand, som også kaldes for en trancetilstand. Her vækker vi din selvhelbredende kraft og evne til selvhealing ved at bruge din forestillingsevne. Det sker på et dybt plan, i en meget afslappet tilstand

Healing med hypnose

Det foregår i en afslappet tilstand og uden nogen former for bivirkninger. I denne hypnose bliver du guidet til at forestille dig et healingtempel, hvor lærde healere vil hjælpe dig til at rette op på dine ubalancer.

Kom godt i gang

Lydbogen indeholder: en intro til hypnose en intro til denne lydfil samt selve hypnoselydbogen. Når du har hørt introerne første gang, kan du gå direkte til lydbogen ” Healing – slip ubalancer fysisk og psykisk”.

Lyt gerne til hypnosen dagligt eller ofte for at understøtte din forandring. Hypnosen kan anvendes for sig selv, eller den kan anvendes som et supplement til din øvrige selvudvikling eller dit arbejde med dig selv. God fornøjelse.

OBS: Hypnosen kan aldrig stå i stedet for medicinsk udredning eller behandling.

Mere viden

Der er SÅ meget vi endnu ikke ved om vores fantastiske evne til at helbrede os selv, vores evne til selvhelbredelse eller placebo! Hvis du er nysgerrig på at lære endnu mere om din selvhelbredende kraft, vil du måske interessere dig for bøgerne: Placeboeffekten af Joe Dispenza og Helbredelsens psykologi af Jo Marchant.

Nysgerrig efter at gå dybere med din personlige udvikling?

Velkommen på Indre ro retreat, weekend eller rejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset