GENRE

Hypnose

SPILLETID

11.29

KATEGORI

Lydbog

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Lydbog hypnose: Fyld dit indre bæger – boost dig selv

Lydbog hypnose: Fyld dit indre bæger – boost dig selv – Nye ressourcer, få det bedre, stress, selvværd, selvtillid, egenomsorg.

Kort intro:
Velkommen til Indre ro ONLINE og hypnose med Helene Lysekilde. Er du udmattet, drænet og trænger du til at blive tanket op? Så er denne hypnose til dig.

Når vi giver mere, end vi har, over en længere periode, eller presser os selv for meget, kan vi føle os tomme, energiforladte og flade. Hvis vi fortsætter på den måde, kan det få alvorlige konsekvenser i form af stress, udbrændthed, udmattethed, tristhed, depression, angst mv. Vær god ved dig selv. Velkommen til fornyet optankning med denne hypnose.

Fyld dit indre bæger – boost dig selv

Emne: Nye ressourcer, få det bedre, stress, selvværd, selvtillid, egenomsorg.

Hvad er hypnose?                    

Hypnose er en metode til at skabe en forandring dybt i din underbevidsthed. Hvordan foregår det? Du guides ind i en behagelig og afslappet tilstand, som også kaldes en trancetilstand. I denne tilstand skaber vi noget nyt. I denne lydbog anvender vi hypnosen til at tanke dig op med nye ressourcer.

Fyld dit indre bæger med hypnose

En klassisk definition af stress er, at vi bruger flere ressourcer end vi har. Fortsætter vi på denne måde over længere tid, bliver vi overbelastet.

Vi har alle brug for at oplade vores batterier og ”tanke op”. I denne hypnose – som indeholder en guidet afspænding – vil du tanke op med det, du har allermest brug for. Du behøver ikke at gøre andet end at lægge dig godt til rette og lade dig guide. Din underbevidsthed ved præcis, hvad du har brug for.

Kom godt i gang                      

Lydbogen indeholder en lille intro til hypnose, en intro til denne lydfil samt selve hypnoselydbogen. Når du har hørt introerne første gang, kan du gå direkte til lydbogen, og i fremtiden springe introerne over.

Lyt gerne til hypnosen dagligt eller ofte for at understøtte din forandring. Hypnosen kan anvendes for sig selv, eller den kan anvendes som et supplement til øvrigt arbejde med dig selv.

God fornøjelse.

Vil du dybere i din personlige udvikling ?

Velkommen på Indre ro retreat, weekend eller rejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset