GENRE

Hypnose

SPILLETID

13.22

KATEGORI

Lydbog

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Lydbog hypnose: Boost din selvfølelse – styrk dit selvværd

Boost din selvfølelse – styrk dit selvværd – ”Selvudvikling, selvværd, bryd begrænsninger, selvtillid, accept, få det bedre, stress.”

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og hypnose med Helene Lysekilde. Har du lavt selvværd, og vil du gerne have det bedre med dig selv? Så er denne hypnose til dig.

Få et bedre selvværd med hypnose. Når vi hviler i os selv og har positive tanker og følelser omkring os selv, så kan vi bedre blomstre og folde os ud.  Det kan give os modet til at være den, vi er, og leve det liv, vi ønsker at leve.

Boost din selvfølelse – styrk dit selvværd

Emne: Selvudvikling, selvværd, bryd begrænsninger, selvtillid, accept, få det bedre, stress.

Hvad er hypnose?                  

Hypnose er en metode til at skabe en forandring dybt i dit ubevidste sind. Du guides ind i en afslappet tilstand, også kaldet en trancetilstand. Her modtager du forslag om den forandring, du gerne vil lave, fx at hvile i dig selv, stole på dig selv og være mere og mere afslappet med den, du er.

Bedre selvværd med hypnose

Selvværd handler om den værdi, vi sætter på os selv som menneske. Mange mennesker lader sig begrænse eller begrænser sig selv. Det kan komme til udtryk som lavt selvværd, dårlig selvtillid, manglende selvaccept osv. Det kan ligge i os helt ubevidst og blive en vane, som vi bliver ved med at vedligeholde.

Vi kan også være afhængige af andre menneskers anerkendelse og meninger. Dermed gør vi os selv mindre og svækker vores eget ståsted samt evnen til at hvile i os selv. Hypnosen styrker dig til at hvile i dig selv og stole på dig selv.

Kom godt i gang                      

Lydbogen indeholder en intro til hypnose, en intro til denne lydbog og endelig selve hypnoselydbogen. Når du har lyttet til introerne første gang, kan du gå direkte til lydbogen ”Boost dit selvværd”.

Lyt gerne til hypnosen dagligt for at booste dit selvværd. Hypnosen kan anvendes for sig selv, eller du kan bruge den som supplement til din øvrige selvudvikling eller dit øvrige arbejde med dig selv.

Nysgerrig efter at gå dybere i din personlige udvikling ?

Du er velkommen på Indre ro retreat, weekend eller rejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset