GENRE

Kundalini Yoga, Meditation

SPILLETID

23.32

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Kundalini yoga for hypotalamus

Yoga for hypotalamus – Hormoner, Kriya to work on the hypothalamus, mantra, Har Har Mukanday

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Vil du balancere dine hormoner og følelser? Så er denne yogavideo til dig.

Dette korte powerprogram regulerer dine hormoner og de højere endokrine kirtler – især hypotalamus.

Sættet kan laves når som helst, du ønsker det. Morgen, middag eller aften

OBS: Indeholder musik

Yoga for hypotalamus

Emne: Hormoner, hypotalamus, Kriya to work on the Hypothalamus, mantra, Har Har Mukanday

Hvorfor lave Kundalini yoga?

Kundalini yoga løfter energien og hjælper dig til en dyb kontakt til din egen inderste essens. På din rejse kan du opleve, hvordan du opnår mere balance fysisk og psykisk. Og du kan opleve, hvordan uvaner og selvsabotage smelter bort. Kundalini yoga styrker dig og tænder din egen visdom og livsglæde.

En central del af Kundalini Yoga består af meditation, herunder mantrameditation. Manas betyder sind, tra betyder vibration og trai betyder at befri eller beskytte. Så man kan sige, at mantra er designet til at rense underbevidstheden gennem rytmiske gentagelser. Det er en måde at give sindet og underbevidstheden klarhed og retning. Mantra er ord eller lyde man chanter højt eller inden i sig selv. I denne Kriya er mantrameditation en del af programmet.

Mere om programmet 

Denne Kriya stimulerer hypotalamus. Hypotalamus regulerer dine hormoner og følelser. Sættet indeholder en kort mantrameditation til sidst.

“Har har Mukanday” som vi anvender her, er et Kundalini-yogamantra, der frigør en yogi/yogini fra det, der blokerer. ”Har” er et navn for det guddommelige eller universet. Mukanday er det befriende aspekt af selvet. Derfor beder mantraet universet om at fjerne eller ødelægge det, der forhindrer os i at være fri. Har har Mukanday betragtes også som et mantra for mod, fordi frygt fjernes, hvilket gør os fri til at se udfordringer som nye muligheder. Det giver os friheden til at følge hjertets vej.

Kom godt i gang

Rul yogamåtten ud, tænd videoen og gå i gang. Enjoy

Er du bidt af yoga og vil du opleve mere?

Velkommen på yoga retreat, yogarejse eller -weekend med Helene Lysekilde og Indre ro  

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset