GENRE

Kundalini Yoga

SPILLETID

32.57

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Yoga for hele dig – Kundalini

Yoga for hele dig – Ti kroppe, Awakening Your Ten Bodies , mantra, Laya Mantra

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og Kundalini yoga med Helene Lysekilde. Vil du opleve hele dit væsen? Så er denne video til dig.

Du er så meget mere end en fysisk krop – og dine tanker og følelser. Oplev hele DIG med denne skønne kriya, som indeholder en afsluttende mantrameditation.

Tip: Lav denne Kriya når som helst, du trænger til at opleve dig selv.

Yoga for hele dig

Emne: Ti kroppe, Awakening Your Ten Bodies, mantra, Laya Mantra

Hvorfor lave Kundalini yoga?

Kundalini yoga løfter din energi og hjælper dig i kontakt med inderste essens – dit inderste hjem. Du har alt det, du skal bruge inden i dig. Kundalini styrker dig og vækker din inderste visdom, din Guru. Det er også en yoga som gør dig fysisk stærk og skaber balance. Det er tillige en yoga, som indimellem kan udfordre, være fjollet eller grænseoverskridende. Det skaber nye stimuli i din hjerne og åbner for nye muligheder, mens du slipper det, der begrænser dig.

Mere om denne Kriya

Ifølge Kundalini yogafilosofi består vi af så meget mere end en fysisk krop. Faktisk består vi af hele 10 ”lag” eller ”kroppe”: sjælen, det negative sind, det positive sind, det neutrale sind, den fysiske krop, bue-linjen (Arc Line), aura, prana (livsenergi), det subtile lag og endelig strålelaget eller strålekroppen (The Radiant Body). Du vækker alle dine 10 lag med denne kriya.

Kom godt i gang

Yoga handler i virkeligheden ikke om en masse teoretiske forklaringer, men om dine egne oplevelser og erfaringer. Så du kan sagtens glemme alt om teori og forklaringer og bare oplev hele FANTASTISKE dig med denne kriya. Rigtig god fornøjelse.

Er du bidt af yoga-passionen og vil du opleve mere?

Hjerteligt velkommen på yoga retreat, yogarejse eller weekend med Helene Lysekilde og Indre ro

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset