GENRE

Kundalini Yoga

SPILLETID

34.49

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Kundalini – Naturlig lykkepille – slip depression

Naturlig lykkepille – slip depression – lykkepille, slip depression, ryste kriya, iskiasnerve, fysisk krævende yogasæt, A Very Subtle Exercise – Getting to the Root of Subconscious Depression

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og Kundalini yoga med Helene Lysekilde. Vil du slippe depression og tristhed, eller føle dig opløftet og fri?  Så er denne video til dig.

Denne powerfulde, fysisk aktive og meditative ryste-kriya med bare 5 øvelser siges at nå ind til roden af depression i underbevidstheden. Det er et simpelt – men i starten – fysisk krævende yogasæt. Det er et af de der Kundalini mirakelsæt, som udrenser på et meget dybt følelsesmæssigt plan.

Tip: Lav sættet dagligt hver morgen i en uge, dvs. 7 dage. Skriv ned, hvad tid du har lavet din praksis, og hvordan du har det lige efter. Om aftenen noterer du tidspunktet for din evaluering. Notér samtidig, hvordan din dag har været – samt hvilke forandringer du oplever ved hjælp af denne kriya.

Naturlig lykkepille – slip depression

Emne: Lykkepille, slip depression, ryste-kriya, iskiasnerve, fysisk krævende yogasæt, A Very Subtle Exercise – Getting to the Root of Subconscious Depression

Hvorfor Kundalini yoga?

Kundalini yoga handler om at bringe dig ud af lidelse og ind i din egen essens, hvor du er rig, lykkelig og livsglad.

Mere om programmet

Det er et af de der Kundalini mirakelsæt, som udrenser på dybt plan. Du har alt det, du har brug for inden i dig selv. Med dette program udløser du din egen naturlige lykkepille, som ikke er kunstig, men derimod bringer dig helt ind i din egen essens og i kontakt med den, du er. Sættet styrker også din iskiasnerve.

Kom godt i gang

Følg med så godt du kan – husk at lytte til kroppen. Du bliver hurtigt stærkere, så du kan holde øvelserne i længere og længere tid. Vi lytter til et mantra i de sidste to meditative øvelser: ”You Are My Lover Lord”. Har du svært ved ordet ”Lord” kan du mentalt bytte det ud med ”univers” eller andet .

Anvisning for dyb effekt: Denne kriya kommer med følgende anvisning. Lav sættet dagligt hver morgen i en uge, dvs. 7 dage. Skriv ned, hvad tid du har lavet din praksis, og hvordan du har det lige bagefter. Om aftenen noterer du, hvordan din dag har været, og hvilke forandringer du oplever ved hjælp af denne kriya”.

OBS: Har du ikke tid om morgenen, laver du selvfølgelig bare sættet når det passer dig. Mange, der har praktiseret kriyaen, fortæller om dybe og positive forvandlinger. Hvad oplever du??? Del gerne dine erfaringer med os andre i gæstebogen.

Vil du gerne dybere med din yoga praksis?

Du er velkommen på yoga retreat, yogarejse eller weekend med Indre ro

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset