GENRE

Kundalini Yoga

SPILLETID

29.13

KATEGORI

Lydfil

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Vær mester over dit domæne

Vær mester over dit domæne – Power, styrke, energi, solarplexus, fordøjelse, kropsvarme, Selvværd, fordøjelse, Sahibi Kriya

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Har du brug for styrke, power og skaberkraft? Eller for at booste din selvfølelse og dit selvværd? Så er denne video til dig.

Når du er mester over dit domæne, kan du hvile i din egen væren og skabe indefra. Dette yogaprogram siges at give dig ”ånden fra en helgen og kroppen fra en kriger”.

Det er et powerfuldt program, som kan hjælpe dig til masser af ny styrke og energi. Du arbejder især med kernemuskulaturen, maven og navleområdet, og programmet stimulerer derfor også fordøjelsen.

Tip: Programmet findes også i en længere version  (Vær mester over dit domæne – Lang). Du kan lave det lange program, når du og kroppen er klar.

Vær mester over dit domæne – Kundalini 

Emne: Power, styrke, energi, solarplexus, fordøjelse, kropsvarme, selvværd, Sahibi Kriya

Hvorfor Kundalini yoga?

Kundalini yoga løfter dig, og understøtter din evne til at være med og hvile i din inderste essens. Denne yoga er en spirituel praksis. Det er dog også en yoga, du kan anvende med et mere fysisk sigte. Yogaen skaber balance i hele kroppen og øger din styrke.

Mere om denne Kundalini yoga kriya

Dette yogaprogram vil give dig en enorm styrke og hjælpe dig til at hvile i dig selv. Når vi hviler i os selv, kan vi bedre læne os ind i tilliden til os selv og universet og stå ved den, vi er. Programmet arbejder især med navleområdet og kropskorsettet og giver dig styrke, power og energi. Fysisk øger denne kriya cirkulationen af blod fra din kerne til alle dine kropsdele og endokrine kirtler.

Kom godt i gang

Lav dette program når som helst, du har brug for øget styrke. Lav det gerne dagligt i en periode, hvor du har lav energi, og oplev selv hvad der sker…

Vil du mere?

Tag med Indre ro og Helene Lysekilde på yoga retreat, weekend eller yogarejse

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset