GENRE

Kundalini Yoga

SPILLETID

57.11

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Kundalini – Vær mester over dit domæne – Lang

Vær mester over dit domæne – Lang – Power, styrke, energi, solarplexus, fordøjelse, kropsvarme, manifestation, selvværd, Sahibi Kriya

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og Kundalini yoga med Helene Lysekilde. Vil du have styrke, skaberkraft og et godt selvværd? Så er denne yogavideo til dig.

Når du er mester over dit domæne, kan du bedre hvile i din egen væren og skabe indefra. Det siges, at yogaprogrammet giver dig ”ånden fra en helgen og kroppen fra en kriger”

Det er et powerfuldt program, som kan hjælpe dig til masser af ny styrke og energi. Du arbejder især med kernemuskulaturen, maven og navleområdet, og programmet stimulerer derfor også fordøjelsen.

Tip: Dette program findes også i en kortere version (Vær mester over dit domæne). Du kan starte med den kortere version, indtil du kan lave det med overskud, og så skifte til dette længere program for at opnå endnu mere styrke.

OBS:  Lav gerne programmet ofte og oplev, hvad der sker med dig… Det er ren magi, er det ikke?

Vær mester over dit domæne – Kundalini

Emne: Power, styrke, energi, solarplexus, fordøjelse, kropsvarme, selvværd, manifestation, ”Sahibi Kriya”

Hvorfor Kundalini yoga?

Kundalini Yoga løfter dig, og understøtter din evne til at være med og hvile i din inderste essens. Det giver dig styrke og løfter dig. Og det kan hjælpe dig til at manifestere dine drømme og ønsker. Denne yogaform kan anvendes i en spirituel praksis. Og det er samtidig en yoga, du kan anvende med et mere fysisk sigte, da yogaen skaber balance i hele kroppen og øger din styrke.

Mere om denne Kriya 

Denne kriya vil fylde dig med masser af energi og power. Den øger cirkulationen af blod fra din kerne til alle dine kropsdele og endokrine kirtler. Kriyaen vil give dig stor styrke og hjælpe dig til at hvile i dig selv. Når vi hviler i os selv, kan vi bedre læne os ind i tilliden til os selv og universet. Programmet arbejder især med navleområdet og kropskorsettet og giver dig styrke, power og energi.

Kom godt i gang

Lav dette sæt når som helst, du har brug for øget styrke. Lav det gerne ofte, og oplev hvad der sker med dig og din styrke og energi… Husk altid at lytte til din egen krop, når du laver yoga, også i et program som dette, hvor du opbygger stor fysisk styrke. Du er ekspert i lige netop dig.

Vil du mere med din yogapraksis?

Velkommen hos Indre ro og Helene Lysekilde på yoga retreat, weekend eller yogarejse

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset