GENRE

Mantra Meditation, Kundalini Yoga

SPILLETID

20.32

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Håb og beskyttelse – Kundalini mantra

Håb og beskyttelse – SATANAMA, håb, beskyttelse, høj af lykke, Chii-a Kriya

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og Kundalini yoga med Helene Lysekilde. Vil du vække dit håb, skabe en beskyttende energi omkring dig, eller mærke energi og glæde? Så er denne mantrameditation til dig.

I denne meditation anvender vi mantraet Har Hare Haree Wahe Guru i denne Kriya (Chii-a Kriya). Lav meditationen for at vække dit håb, når det ser sortest ud eller for at opnå beskyttelse. Eller lav det måske bare, fordi mantraet og øvelserne gør dig høj af lykke og forbinder dig til din dybeste kerne.

OBS: Indeholder Mantra musik.

Tip: Lav gerne meditationen dagligt i mindst 40 dage eller for at opnå dybere effekt.

Håb og beskyttelse – Kundalini mantra meditation 

Emne: SATANAMA, håb, beskyttelse, høj af lykke, Chii-a Kriya

Mantra: hvad er nu det, og hvorfor det?

En central del af Kundalini yoga består af mantrameditation. Mantra renser underbevidstheden gennem rytmiske gentagelser. Mantra er ord eller lyde, man chanter højt eller inden i sig selv. Mantra anvendes til at skabe nye vibrationer, nye stimuli og nye muligheder – og til at udrense begrænsninger i underbevidstheden. På den måde er mantra som en slags potent affirmation eller en dybt udrensende selvhypnose. Samtidig findes der i toppen af mundhulen 84 meridianpunkter (punkter der er forbundet med energibaner i kroppen), som stimuleres, når vi bevæger tungen for at udtale et mantra. Det er som at trykke en bestemt pinkode ind i vores energisystem. Det påvirker kroppen, hjernen, neurotransmittere og hormonsystemet. Vi kan blandt andet udløse lykkehormonet oxytocin.

Chii-a Kriya for håb og beskyttelse

Med denne Kriya indprenter du håb og beskyttelse dybt i kroppen, energien- og hormonsystemet og skaber en fornemmelse af velvære og lykke.

Kom godt i gang

Sæt dig godt til rette og tryk og tænd videoen ved at trykke på play. Du kan lave meditationen for håb og beskyttelse før eller efter en fysisk Kundalini yoga kriya eller for sig selv.

Vild med mantra meditation?

Velkommen på yoga retreat (retræte), yogaweekend eller yogarejse med Helene Lysekilde og Indre ro. 

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset