GENRE

Kundalini yoga

SPILLETID

34.13

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Krigerens forløsning af spændinger

Krigerens forløsning af spændinger – Stress, spændinger, vrede, mod, Warrior’s tension release

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og Kundalini yoga med Helene Lysekilde. Kunne du tænke dig en ventil, som forløser spændinger og begrænsninger? Og kunne du samtidig tænke dig at opnå mere styrke og mod? Så er denne power kriya til dig.

Dette powerprogram styrker hjertet og løsner dybt siddende stress og spændinger. Det siges at opbygge dig til at blive ”en vinder” ved at give dig en krigers mod og modet til at møde ALT, sådan som det er:-).

OBS: Dette program indgår i Helenes bog “Vrede en mulighed for forandring“.

Krigerens forløsning af spændinger

Emne: Stress, spændinger, vrede, mod, Warrior’s tension release,

Hvorfor lave Kundalini yoga?

Kundalini yoga løfter energien og hjælper dig til en dyb kontakt til din inderste essens. Kundalini yoga styrker dig og tænder din egen visdom og livsglæde. På din rejse kan du opleve, hvordan du bliver mere fri og uafhængig. Uvaner og selvsabotage smelter bort. Det er også en yoga som gør dig fysisk stærk og skaber balance. Det er desuden en yoga, som udfordrer og indimellem virker fjollet eller lidt grænseoverskridende. Det skaber nye stimuli i din hjerne og åbner for nye muligheder.

Mere om programmet 

Det siges, at dette yogaprogram har kraften til at styrke dit hjerte og forløse dybtfølt stress. Det skaber en vinders personlighed, så du kan være som en kriger med et stort mod. Programmet vil give dig modet til at møde alt, komme hvad der vil (inklusive øvelserne i dette yogasæt ). Vi anvender mantraet Har og Hari i denne Kriya. Ordene refererer til kreative aspekter af uendeligheden.

Kom godt i gang

Rul yogamåtten ud og tryk play.

Er du også bidt af yoga og vil du opleve mere?

Velkommen på yoga retreat, yogarejse eller weekend med Helene Lysekilde og Indre ro  

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset