GENRE

Kundalini Yoga

SPILLETID

34.03

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Kundalini – Energi og livsglæde

Energi og livsglæde – Energi, kropsvarme, ”Sweat and Laugh in the Morning”

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Vil du opleve energi og livsglæde, eller trænger du til et godt grin? Så er denne yogavideo til dig.

Denne kriya vil fylde dig med energi og livsglæde. Den øger blodcirkulationen, stimulerer navlecenteret og giver masser af dejlig varme i kroppen.

Tip: Programmet løfter dig op og får dig til at boble som champagne, stråle og være fyldt med energi. Lav programmet om morgenen eller når som helst, du har brug for et skud energi – eller et godt grin…

Energi og livsglæde – Kundalini

Emne: Energi, kropsvarme, ”Sweat and Laugh in the Morning”

Hvorfor lave Kundalini yoga?

Vi bruger i vores sprog begreberne “at være nede” eller “at være oppe”. Kundalini yoga løfter dig op og giver dig energi. En bil der skal fra A til B, har brug for benzin. Ifølge Kundalini filosofi opstår de fleste af vores problemer, fordi vi mangler energi. Når vi mangler energi, sidder vi fast i begrænsninger og gamle vaner. Kundalini yoga er kendt som en yoga for indre styrke samt for power og livsglæde. Kundalini yoga løfter dig og understøtter din evne til at hvile i dig selv. Det er yoga for indre styrke og visdom.

Programmet

Denne Kundalini yoga kriya vækker din livsglæde. Programmet løfter dig og fylder dig med energi. På kort tid vil du arbejde dig igennem hele kroppen med dette yogaprogram.

Kom godt i gang

Start gerne dagen med denne yogavideo. Så har du startet dagen godt og løftet dig fra morgenstunden. Enjoy.

Vild med yoga og meditation?

Vil du med på yoga retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde? Du er SÅ velkommen!

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset