GENRE

Kundalini Yoga

SPILLETID

45.04

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Kundalini – Boost immunforsvaret

Boost immunforsvaret – Styrke, kropsvarme, fordøjelse, immunforsvar, ”Kriya for Disease Resistance”

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Vil du styrke kroppens immunforsvar? Så er denne yogavideo til dig.

Denne kriya vil booste dit immunforsvar. For at modstå forkølelse og sygdom må din fordøjelse og kroppens evne til udrensning og udskillelse fungere optimalt. Dette yogaprogram udvikler og styrker disse evner, giver fysisk styrke og øger kroppens immunforsvar.

Enjoy!

Boost immunforsvaret – Kundalini

Emne: Styrke, kropsvarme, fordøjelse, immunforsvar, ”Kriya for Disease Resistance”

Hvorfor nu Kundalini yoga?

Kundalini yoga er kendt som en yoga for indre styrke samt for power og livsglæde. Kundalini yoga er yoga, som løfter dig og understøtter din evne til at hvile i din dybe essens. Kundalini handler om, at du har alt det, du har behov for, inden i dig selv. Det drejer sig blot om at få kontakt til din indre GURU, din indre visdom. Kundalini er også en yoga, du kan anvende til at opnå fysisk styrke og et godt helbred. Kundalini balancerer kroppens hormoner og giver en stor styrke.

Mere om denne Kundalini yoga Kriya 

Et populært ordsprog siger, at kroppen er sjælens tempel. Dette stemmer godt overens med Kundalini yogaens dybe venskab med kroppen. Seksualitet, appetit osv. er en helt naturlig og vigtig del af det at være menneske. Kroppen er således et meget vigtigt redskab for os. Derfor ønsker vi en krop i topform. En sund krop med et bomstærkt immunforsvar kan bedre tjene os på vores vej i livet. Bliv ven med kroppen med denne Kundalini kriya. Når kroppen er i ro og ikke støjer og laver sygdom, kan vi bedre finde ro og manifestere det, vi drømmer om.

Kom godt i gang

Boost immunforsvaret med denne yogavideo. Lav dette program jævnligt for at booste immunforsvaret og forebygge sygdom. God fornøjelse.

Er du vild med at gå dybt ind i yogaen og meditationen? Og vil du gerne endnu dybere?

Velkommen på yoga retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset