GENRE

Hatha Yoga

SPILLETID

12.32

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Hatha – Sund ryg

Sund ryg – Ryg, rygsøjle, kernemuskulatur, korte programmer

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Har du ondt i ryggen, eller trænger du til at styrke ryggen? Vil du gøre din ryg glad? Så er denne yogavideo til dig.

Denne Hatha yogavideo indeholder 3 stillinger for ryggen. Stillingerne er eminente til at styrke, justere og vedligeholde ryggen. Stillingerne styrker hele kropskorsettet og kernemuskulaturen.

Tip: Lav programmet dagligt eller mindst 3 gange om ugen og se, hvad der sker med din ryg og din styrke. Programmet fungerer også rigtig godt som opvarmning til øvrig Hatha yoga eller blid yoga.

Sund ryg 

Emne: Ryg, rygsøjle, kernemuskulatur, korte programmer

Hvad er Hatha yoga? 

Hatha yoga er klassisk yoga. Det er en yoga, der giver styrke, ro og velvære. Yogaen kan være ”yogaterapi”, dvs. have et terapeutisk sigte. Det har vi her, hvor vi har et ønske om at styrke ryggen og forebygge rygproblemer. Hatha yoga skaber balance og giver styrke samt ro. Vi arbejder med yogastillinger, med åndedrættet og med at være i nuet. Hatha yoga kan give dig mere ro og velvære.

Mere om programmet  

Mange mennesker døjer med rygproblemer. Her møder du 3 Hatha yoga stillinger, som VIRKELIG kan gøre en forskel for din ryg. Få en glad ryg og få det bedre. Programmet kan bruges til opvarmning eller for sig selv.

Kom godt i gang

Lyt til kroppen. Hvis du laver dette program ofte, bliver du hurtigt stærkere. Oplev hvad bare 3 yogastillinger kan gøre for dig og din ryg. Vildt, ikke?

Vil du mere med din yoga?

Tag med Helene Lysekilde på yoga retreat (retræte), yogaweekend eller yogarejse. Du er meget velkommen!

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset