GENRE

Hatha Yoga

SPILLETID

 36.55

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Hatha – Styrk ryggen

Styrk ryggen – Ryg, bevægelse, styrke

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Trænger du til at styrke ryggen? Så er denne yogavideo til dig.

Mange mennesker døjer med rygproblemer. Med denne Hatha yogavideo styrker du din ryg og forebygger rygproblemer. En stærk ryg er en sund ryg. En sund ryg er en glad ryg. Ryggen og rygsøjlen er central i yoga. Ryggen er vores akse, hvorfra vi bevæger os.

Tip: Du kan forlænge dit program ved at lytte til en liggende meditation, fx en kropsscanning, en sovemeditation eller en Yoga Nidra meditation.

Hatha – Styrk ryggen  

Emne: Ryg, bevægelse, styrke

Hatha yoga 

Hatha yoga er traditionel yoga. Det er en yoga, der giver styrke, ro og velvære. Hatha yoga balancerer den passive og aktive energi. Det kaldes også Yin og Yang i det kinesiske system. Eller Ha (solenergi) og Tha (måneenergi) i det indiske system. Hatha yoga handler således om balance mellem energierne i krop og sind. Det er yogaform, som kan give dig meget mere ro og velvære. Vi arbejder med yogastillinger, med åndedrættet og med at være i nuet.

Mere om programmet

Styrk og forkæl ryggen med Hatha yoga. I dette program styrker og smidiggør vi ryggen via yogastillinger og stræk. Du vil møde såvel foroverbøjninger som bagoverbøjninger – og en dejlig rotation. En sund ryg giver humør og energi.

Kom godt i gang

Lav dette program for at få en stærk ryg. Lav det jævnligt og oplev, hvad der sker. Yoga er også at have glemt at lave yoga en dag og så opleve, at der mangler noget. Sådan er mange blevet til yogier og yoginier. God fornøjelse

Vil du mere med din yoga?

Kom med på yoga retreat (retræte), yogaweekend eller yogarejse med Helene Lysekilde – Velkommen

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset