GENRE

Hatha Yoga

SPILLETID

39.05

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Hatha – Dynamik

Dynamik – Bevægelse, dynamik, stående og liggende

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Trænger du til at få bevægelse i kroppen? Så er denne yogavideo til dig.

I dette dynamiske program vil du møde stående trekantstillinger og liggende stillinger på ryggen og maven. Vi arbejder hele kroppen igennem og veksler mellem bevægelse og hvile.

Vi slutter med en kort guidet afspænding på ryggen.

Hatha – Dynamik

Emne: Bevægelse, dynamik, stående og liggende

Hvorfor Hatha yoga?

Hatha yoga er traditionel og klassisk yoga, som andre yogaformer udspringer fra. Vi arbejder med stillinger (asanas) og med bevidsthed om at være i nuet.  Vi balancerer den passive og aktive energi – eller Ha (solenergi) og Tha (måneenergi) som det hedder i det indiske system. Hatha yoga handler således om at skabe balance. Yoga betyder også ”forening”. Yoga siges således at skabe enhed mellem krop, sind og ånd. Når vi er i enhed, er vi i balance, vi er i nuet. Yoga kan give dig mere ro og velvære og hjælpe dig til at være i nuet.

Mere om programmet

I denne Hatha yogavideo kommer vi rundt i det meste af kroppen med dynamiske bevægelser. Vi arbejder med stående og liggende øvelser. Du møder klassiske yogastillinger (asanas), som giver ro og velvære.

Kom godt i gang

Lav dette program fra morgenstunden eller når som helst. Rul yogamåtten ud, tænd din yogavideo ved at trykke på play.

OBS: Du kan altid forlænge dit program ved at lytte til en liggende meditation, fx en kropsscanning, en sovemeditation eller en Yoga Nidra meditation.

Vild med yoga?

Tag med Helene Lysekilde på “Indre ro retreat” (retræte), yogaweekend eller yoga rejse

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset