GENRE

Hatha Yoga

SPILLETID

31.14

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Hatha Balance

Hatha Balance – Bevægelse, ro

Intro:

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Trænger du til en bedre balance? Så er denne yogavideo til dig.

En god balance er central i yoga og i livet generelt – både i fysisk og i overført betydning. I dette program udfordrer, vækker og styrker vi balancen. Når du har en god balance, har du lettere ved at omstille dig, og du bliver stående – også når stormen raser.

Når du arbejder med balancen, træner du hele dit nervesystem. Det giver en dyb ro.

Tip: Det er let at gøre noget ved balancen. Træn den dagligt, og du vil mærke, hvordan du hurtigt flytter dig. Vælg en enkelt stilling fra programmet, som du laver ofte, og vend tilbage til hele programmet, når du har tid og lyst. Læg mærke til hvordan din sindstilstand den pågældende dag påvirker balancen. Vildt ikke?

Hatha Balance 

Emne: Bevægelse, ro

Hvad kan Hatha yoga?

Hatha yoga er traditionel og klassisk yoga. Vi balancerer den passive og aktive energi. Det er den, der også kaldes Yin og Yang i det kinesiske system, eller Ha (solenergi) og Tha (måneenergi) i det indiske system. Hatha yoga handler således om balance mellem energierne i krop og sind. Det er yoga, som kan give dig mere ro og velvære, og som kan hjælpe dig til at være i nuet.

Mere om balanceprogrammer

Dette Hatha yoga program giver dig en bedre balance. Når vi har en god balance, står vi bedre fast, når vi møder livets små vindpust eller store storme. Når du bliver ældre, er en god balance også central for at undgå fald og skader.

Kom godt i gang

Lav dette program når som helst. Du kan forlænge dit program ved at afslutte med at lytte til en liggende meditation, fx en kropsscanning, en sovemeditation eller en Yoga Nidra meditation. God fornøjelse!

Mere yoga?

Tag med på yoga retreat (retræte), yogaweekend eller rejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset