Er du kvinde og befinder dig midt i overgangsalder-orkanen? Eller har du PMS, stærke menstruationssmerter, lavt stofskifte, søvnbesvær, eller vil du gerne hjælpe kroppen med at blive gravid? Så kan der være hjælp at hente med Hormon yoga.

JUHU, så fik jeg lavet online forløbet i Hormon yoga-terapi færdigt. Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele dette forløb og materiale med dig, der føler dig tiltrukket til at skabe balance i krop, sind og hormoner med denne dybtvirkende yogametode. Jeg ved at nogle af jer har ventet og ventede på dette forløb;-)

Jeg har selv haft meget gavn af metoden, det kan du evt. læse mere om i mit blogindlæg ”Er du hormonbims?” Se mere i nyhedsbrevet herunder.

Med hormon yoga-forløbet lærer du både at anvende hormon yoga og fastholde metoden i hverdagen. Motivation og fastholdelse er et nyt element, jeg selv har tilføjet konceptet. Jeg håber derfor, at de understøttende videoer, lydfiler og den nye e-bog vil gøre det let for dig at anvende og få stor gavn af Hormon yoga. Rigtig, rigtig god fornøjelse til dig, der vil være med. Læs mere om pakken herunder.

Hormon yoga terapi forløb fra Indre ro

Hormon yoga terapi forløb fra Indre ro

Hormon yoga-terapi – online – kursuspakke

Velkommen til Hormon yoga-terapi (HYT) for kvinder. Dette er en naturlig og omsorgsfuld vej til at få det bedre og fjerne ubalancer i de kvindelige kønshormoner, din cyklus og hele dit hormonsystem. Metoden skaber fornyet balance, så du kan få energi, stråle, boble og gøre det, du drømmer om. 

Med pakken bliver du guidet i den verdenskendte Hormon yoga-terapi metode, også kendt som HYT. Det er en gennemprøvet metode, som har hjulpet tusindvis af kvinder verden over.

Pakken indeholder:

  • Lydfil ”Velkommen til pakken”
  • E-bogen “Hormon Yoga Terapi”
  • Workshoppen “Lær at lave Hormon yoga”
  • Workshoppen “Kom godt i gang”
  • 4 typer materiale, som understøtter din daglige praksis: 2 videoer, 1 lydfil, 1 oversigt i PDF
  • Fokus på motivation og fastholdelse (se mere i pakken)
  • Anti-stress – ekstra materiale (se mere i pakken)

Vær med, pak ud i dit eget tempo og oplev fornyet balance

Læs mere om Hormon yoga-konceptet og køb adgang

_DSC5481

Ny blog: Er du hormonbims? Det er jeg, med stolthed 

Er du hormonbims? Har du brug for nye perspektiver og nye måder at se og opleve dig selv og dine hormonelle udsving på? Er du måske også nysgerrig efter at vide, om Hormon yoga kan være noget for dig? I dette blogindlæg deler jeg mine personlige erfaringer med hormonel ubalance og Hormon yoga. Jeg udtaler mig både på baggrund af mine erfaringer som yoga- og psykoterapeut, der hjælper kvinder med at finde fodfæste og ro bl.a. i deres overgang. Og jeg udtaler mig som en kvinde, der selv har været hormonbims det seneste års tid i forbindelse med heftige præ-menopause symptomer. I den periode har jeg selv haft virkelig meget glæde af og genfundet balancen med Hormon yoga.  

Hormonbims? Læs blogindlægget her

Rigtig god fornøjelse

Yoga hos Indre ro Odense