For tiden har jeg rigtig mange universitetsstuderende, der er gået i stå med specialet, i terapi med hypnose og NLP-coaching.

Jeg husker selv tydeligt tiden. da jeg skrev speciale i antropologi på Københavns Universitet. Det var i 2003-2004, så det er længe siden nu. Det var en intens, men også meget spændende tid. Jeg sad bag computeren, læste, spiste chokolade og drak kaffe i spandevis. Jeg tog nok 7 kg på og mistede fuldstændig min kondition. Men jeg var drevet af mit arbejde, for jeg syntes, at det var det mest vigtige og spændende i verden.

Men sådan er det ikke alle, der har det.

Mange af dem, der kommer til mig med skriveproblemer ift. specialet, er egentlig i tvivl ift. deres studie

De er I tvivl om, hvad de vil med det, og hvad de kan bruge deres uddannelse til bagefter. De har måske længe været i tvivl, men de har klaret sig igennem deres bachelor og deres overbygning. De har ikke kunnet finde ud af, hvad de ellers skulle, og så er de kørt videre. Nu står de foran – eller er midt i – specialeprocessen, og den trækker tænder ud. Deadline for aflevering rykker tættere og tættere på, og de er pressede og stressede.

Nogle er i tvivl, om de egentlig ønsker at afslutte deres uddannelse. De mangler motivation – og uden motivation kan det bare være op ad bakke at komme i mål med så stort og krævende et projekt, som det er at skrive speciale på universitetet. Andre brænder for det, men de mangler tillid til sig selv, og gamle følelser ift. afmagt, lavt selvværd eller ikke at være god nok dukker frem igen, igen.

I et terapeutisk forløb hos mig arbejder vi med afklaring, motivation, forløsning af følelsesmæssige traumer mv. Vi styrker selvværd, motivation og frigivelse af følelser i kroppen. Nogle gange supplerer vi med åndedræts-øvelser og yogaterapi.

Læs mere om behandling af angst hos Indre ro
Læs mere om behandling af fobier hos Indre ro
Læs mere om behandling af lavt selvværd hos Indre ro