Restorativ yoga & vejrtrækning

Dette hold udbydes ikke i øjeblikket. Du kan du finde Restorativ yoga og vejtrækning på mange af vores andre hold. Se alle vores hold her. 

Restorativ yoga & vejrtrækning – Breath & restore

Denne yogaklasse tager dig ind i den dybe afspænding ved hjælp af vejrtrækning og positionering af din krop. Du går efter en nærmest vægtløs fornemmelse ved at støtte kroppen op, når du roligt bevæger dig ind i en yogastilling. Du ligger stille i længere tid end ved anden yoga, så du med tålmodighed giver krop og sind mulighed for at opleve tryghed og give slip. Vejrtrækning er et vigtigt værktøj til afspænding, og du kan med vejrtrækningen stimulere dit parasympatiske nervesystem til at finde ro.

Restorativ yoga & vejrtrækning

Restorativ yoga: Nogle kalder Restorativ yoga for ”mere yin end Yin yoga”, da det ikke er et stræk, du er ude i, men en afspænding. I stillingerne kan du finde ro, afslapning og plads til selvomsorg.

Vejrtrækning: Når du lærer at anvende din vejrtrækning korrekt, er det den korteste vej til at få ro. Hver mødegang starter med en vejrtrækningsøvelse. Din vejrtrækning er altid tilgængelig, så du kan let tage øvelserne med ind i din hverdag, hvor få minutter om dagen kan gøre en positiv forskel.

Træk vejret frit med Restorativ yoga & vejrtrækning

“Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe at være med her”

– Mette

“Jeg er bare blevet så glad for at gå ved Anne Marie “…

– Siggi 

Underviser Anne-Marie Brummersted

Anne-Marie er lys i sindet og møder dig med et smil. Yoga gav hende blandt andet hendes første / største oplevelse af ”at trække vejret rigtigt” – hvilket hun vil elske at give videre til dig. Stemningen hos Anne-Marie er lys og uhøjtidelig og hendes hensigt er, at du går positivt forandret fra en yogatime. Måske trækker du vejret dybere, måske sætter du fødderne lettere, måske har du fået mere ro i sindet eller mere energi til resten af dagen.

Anne-Marie Brunnersted