Logo foto: Indre ro, yoga, meditation og terapi i Od

Anne-Marie udbyder ikke hold i øjeblikket.

Anne-Marie Brummerstedt (1970) underviser i Hatha yoga og Blid yoga og meditation hos Indre ro, Odense. Hun er lys i sindet og møder dig med et smil, og hun ser frem til sine yogatimer som underviser.

Anne-Marie er uddannet i klassisk yoga og Yin yoga. Hendes hensigt er, at du går positivt forandret fra en yogatime. Måske trækker du vejret dybere, måske sætter du fødderne lettere, måske har du fået mere ro i sindet eller mere energi til resten af dagen.

Kan lide at ”starte forfra”

Anne-Marie kan lide at ”starte forfra” i sin undervisning og give dig en kropslig oplevelse af en stilling igen og igen (asana). Gentagelse skaber genkendelighed, og det kan give en oplevelse af succes, når du kan følge med og kender stillingerne. Anne-Marie er også optaget af at lære dig nyt, så du vil også møde udfordringer og variationer.

Yoga en grundtone i dagligdagen

For Anne-Marie er yoga en grundtone i dagligdagen, der har givet hende en udvidet forståelse af sig selv. Yoga gav hende blandt andet hendes første / største oplevelse af ”at trække vejret rigtigt”. Åndedrætsøvelser, pranayama, er således også en naturlig del af hendes undervisning!

Lys og uhøjtidelig

Anne-Marie lægger vægt på, at du får det, du kommer efter. Stemningen er lys og uhøjtidelig, selv om yoga som udgangspunkt er stille.

Anne-Marie vil gerne dele yogagaven med dig

Anne-Marie deltog i sin første yogatime i 1992, og det havde straks en stor indvirkning på hendes liv og har haft det lige siden. Denne gave vil hun gerne give videre til dig.

Velkommen på hold med Anne-Marie.

Yogahold hos Indre ro i Odense

Vi ønsker at understøtte din indre ro. Så når du går ind i yogasalen, er du velkommen til at lægge dig på ryggen og være stille, så du kan geare ned og blive klar til yogatimen. Undervisningen foregår i længerevarende forløb på små hold, hvor underviseren lærer dig at kende og understøtter din og holdets udvikling.

Find dit yogahold her.

Anne-Marie yoga hos Indre ro
Anne-Marie Brunnersted
Anne-Marie Indre ro kigger op