Yogaudstyr kan købes hos Indre ro I Odense

Velkommen på dette hold, som udbydes i samarbejde med AOF Center Odense  

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen – eller velkommen tilbage hos Indre ro.

Hos Indre ro kan du møde et team af undervisere, der brænder for yoga, mindfulness og meditation. Læs mere om vores undervisere her 

Er du ny hos os? Velkommen.

Herunder kan du finde svar på alle dine spørgsmål. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så kontakt Indre ro eller AOF

Vi åbner dørene 15 min før holdstart:

Vi åbner dørene ca. 15 min før holdstart. Medbring venligst kun det, du skal bruge til yoga inde i selve yogasalen. Tasker, mobiltlf. mv. bedes opbevaret i garderoben. Husk at slukke mobilen.

Her bor vi:

Vi ses i yogasalen hos Indre ro, som har adresse på Skt. Jørgens Gade 119 st. tv, 5000 Odense C. Gå igennem entréen og videre om til gården og ind i ”baghuset”, her finder du yogasalen. 

Yogasal hos Indre ro

Kan du ikke komme en dag – OBS OBS OBS Spændende nyt:

Hvis du ikke kan komme på dit hold en dag, behøver du ikke at melde afbud. Vi vil til gengæld meget gerne tilbyde, at du får så meget som muligt ud af dit forløb. Du må derfor gerne deltage på et af vores andre hold, såfremt vi har plads og efter aftale med holdets underviser. SMS til underviseren, for at aftale at være med på et andet hold end det, du er tilmeldt på. Vi udleverer vores mobilnumre første mødegang.

Se holdoversigten her  

Kontakt til undervisere på SMS:

Lone: 2093 2331 / : lonespost2@hotmail.com

Marianne: 29833860 / risagermarianne@gmail.com

Helene: 2281 8326 / info@indrero-odense.dk

Yogamåtte:

Medbring gerne din egen yogamåtte samt øvrigt udstyr, hvis du ønsker (tæppe, pølle, meditationsskammel, klods). Mangler du en yogamåtte? Den kan du købe hos os. Se mere her 

Du kan også leje en yogamåtte for 20 kr. kontant pr. gang. Tæpper, meditationsskamler mv. kan du låne gratis hos Indre ro.

Påklædning:

Tøj, der ikke strammer, som du kan bevæge dig i. Yoga foregår på bare tæer, og gerne uden briller.

Spise:

Yoga og åndedrætsøvelser er rarest på tom mave. Det er derfor en god idé ikke at have spist ca. 1-2 timer før. Hvis det ikke er til at holde ud, kan du spise noget let som fx knækbrød eller en banan. Yin yoga kan dog (for de fleste) fint laves med mad i maven.

Skavanker:

I udgangspunktet kan alle være med til yoga. Yoga er ikke en konkurrence, men handler om at arbejde, der hvor du er. Det er dit ansvar at lytte til kroppen og lytte til dine grænser, så du ikke kommer galt af sted. Hold pause, hvis du har brug for det. Hvis du har særlige skavanker, bedes du gøre os opmærksom på det.

Mød din Indre ro underviser:

Læs mere om vores undervisere her

Vi ses hos Indre ro:

Indre ro bor på Skt. Jørgens Gade 119 st. tv, 5000 Odense C – tlf. 22 81 83 26.

Vi ses i Yogasalen – gennem gangen til gården og ind i ”baghuset”.

Indre ro Odense

Læs mere om Indre ro HER 

Velkommen hos Indre ro i Odense
Yoga silhoutte Indre ro Odense