Podcast/Rejse til tidligere liv med hypnose med Bodil Møbjerg

Velkommen til Indre ro Podcast med Helene Lysekilde. Er du nysgerrig på, hvad man kan opleve ved en session med spirituel hypnose og en rejse til tidligere liv? I denne podcast interviewer jeg en erfaren spirituel psykoterapeut, nemlig Bodil Møbjerg, som jeg selv er uddannet hos. Bodil var en af de første i Danmark, som beskæftigede sig med terapeutisk hypnose og spirituel hypnoterapi, såsom rejser til tidligere liv med hypnose.

Og Bodil har mange års erfaring med at anvende spirituel hypnose og regression til tidligere liv i sit arbejde med at hjælpe mennesker. Hun er derfor fyldt med viden og spændende fortællinger og anekdoter fra sit mangeårige arbejdsliv med at guide mennesker både til at opleve tidligere liv og med at forløse problemstillinger, konflikter og traumer, som de har taget med sig fra tidligere.

Lyt til podcasten om Rejse til tidligere liv med hypnose herunder

Bodil fortæller blandt andet om:

  • Hvordan hun begyndte at interessere sig for regression til tidligere liv og hypnose i det hele taget
  • Hvad hypnose og terapeutisk hypnose egentligt er, og hvad en regression til tidligere liv med hypnose er
  • Hvad man kan få ud af en regression til tidligere liv
  • Om og hvordan vi evt. kan vide, at det, vi oplever i en regression til tidligere liv, er sandt. Og om det overhovedet er relevant, om det er ”dokumenterbart” og evidensbaseret, det vi oplever
  • Om hvilken af de mange oplevelser hun har haft i sit arbejde med regression til tidligere liv, som har gjort særligt indtryk på hende
  • Og meget, meget mere

Det spirituelle har fyldt meget for Bodil, og hun har været rundt omkring i verden, også nogle år i Asram i Indien. Bodil fortæller om sit møde med hypnosen tilbage i 80’erne, hvor der i Danmark var en meget traditionel tilgang til hypnose med fx Ali Hamann og andre, der havde en autoritær tilgang til hypnose. Du kender det måske som ”SOV”-kommandoer, man stadigvæk kan møde som underholdning på TV.

Måtte rejse til USA

Bodil måtte rejse til USA for at få en terapeutisk uddannelse i hypnose. Siden grundlagde hun Hypnoseskolen, en af Danmarks mest omfattende hypnoterapi-uddannelser, som i dag drives af Rie Brandenburg. I dag arbejder Bodil især med spirituel hypnose og regression til tidligere liv. Bodil skelner mellem en ”oplevelses- eller turistrejse” og en ”terapeutisk regression”, som man (måske) kan bruge, hvis man ”sidder fast” med problemstillinger, man ikke kan løse på anden vis. Det kan være alt fra relations-problematikker til smerter.

Stor viden om regression, religion, historie, og meget andet

Bodil har en stor viden om regression, religion, historie, og meget andet. Hun fortæller blandt andet, at reinkarnationstanken var central i den tidlige kristendom og at en rejse til et tidligere liv kan give os en dybere spirituel forståelse af, hvem vi er som spirituelle væsener. Bodil fortæller også om nogle af de mange spændende oplevelser, hun har haft i sit arbejde med at guide mennesker i deres oplevelser af tidligere liv. 

Tip: Lav en god kop te, sæt dig godt til rette og nyd denne Indre ro Podcast med Bodils dejlige fortællerstemme!

Mød Bodil

Bodil er delvis pensioneret, men hvis du er heldig, kan du stadigvæk være klient hos hende (hun bor i Brønshøj).
Du kan skrive til Bodil på denne adresse: bodilm@pm.me