Intro:
Selvhypnose er det VILDESTE redskab, du kan anvende til personlig udvikling og forandring. Kom godt i gang. Med denne mini-intro får du et godt indblik i, hvad selvhypnose pakken indeholder, og hvordan du kommer i gang.

Rigtig god fornøjelse!

Genre: Selvhypnose

Underviser: Helene Lysekilde

Format: Lydfil

Emne: Selvudvikling, selvhypnose

Spilletid: 06:19

Yoga og hypnose mod vrede -pakke

Denne pakke er til dig, der ønsker at forløse de spændinger, der kan sætte sig i kroppen og sindet, når vi bliver vrede.

Denne pakke er på vej . Glæd dig:-). I mellemtiden anbefaler vi ONLINE retreatet forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen, som indeholder meget af materialet, workshops og meget mere   

Vrede er en helt naturlig følelse, som vi alle føler. I mild grad som irritation. Eller i voldsom grad som raseri. Det er en følelse, som kan sætte sig i kroppen som anspændthed, smerter mv. Vrede er samtidig en følelse som kan få sindet til at koge og tankerne til at køre i ring. Det er en følelse som mange af os har svært ved at håndtere – vi har simpelthen ikke lært hvordan – derfor undertrygger vi den, skyder den fra os eller eksploderer.

Oplever du, at vreden sætter sig i din krop – eller får tankerne til at koge over? Og at vreden bliver siddende i dig efter, det, som gjorde dig vred eller irriteret, er overe? Så er denne pakke fra Indre ro ONLINE til dig. 

Forskning viser, at det at være afslappet i krop og sind, har en kraftfuld vredes-reducerende effekt. Når vi har forløst gammel vrede, der blokerer i krop og sind, kan vi bedre være frie og stole på os selv og vores vej i livet.

Er du klar til at gå på opdagelse i din krop og sit sind? Ønsker du fornyet klarhed, afslappethed og fred? Så rejs med ind i kroppen og det ubevidste sind.

Din guide er Helene Lysekilde, som har specialiseret sig i indre ro. Helene er forfatter til Indre ro bogen: Vrede en mulighed for forandring. Denne ONLINE-pakke guider dig i bogens 4. del: Forløs vrede i det ubevidste sind og kroppen.

Kom godt i gang

Start med intro til pakken og gå derefter i gang med yoga, hypnose eller meditation.

Denne pakke indeholder:

 • Intro til hypnose (lydfil)
 • Hypnoselydbogen: ”Forløs din vrede med hypnose” (lydbog)
 • Intro til Yin yoga og Yin yoga mod vrede (lydfil)
 • Forløs din vrede med Yin yoga – Program 1: Boost din lever og galdeblærer (guidet i lyd og billeder)
 • Forløs din vrede med Yin yoga – Program 2: Boost din lever og galdeblærer (guidet i lyd og billeder)
 • Forløs din vrede med Yin yoga – Program 3: Boost din lever og galdeblærer (guidet i lyd og billeder + video)
 • Intro til Kundalini yoga (lydfil)
 • Kundalini yoga kriya: Giv slip på indre vrede (guidet i lyd og billeder)
 • Kundalini yoga kriya: Krigerens forløsning af spændinger (guidet i lyd og billeder + video)
 • Kundalini yoga kriya: Livsenergi til leveren (guidet i lyd og billeder)
 • Knytnæver af vrede meditation (guidet i lyd og billeder + video)

Yoga og hypnose mod vrede – pakken

Få adgang til alt indholdet ved køb af pakken i shoppen

Velkommen til pakken.

Format: Lydfil

-3 min mindfulness-meditation (lydfil)
-Pranayama, åndedrætsøvelse “humlebien” som forløse spændinger i hovedet (video)

Kundalini yoga er energiyoga, som løfter, transformerer og frisætter dig. Kundalini yoga har et traditionelt og spirituelt udtryk (læs mere om Kundalini yoga her). Yin yoga virker følelseshealende og giver ro, restitution samt mulighed for fornyet gennemstrømning af livsenergien (læs mere om Yin yoga her). Hypnose er en metode, der kan hjælpe dig med at skabe forandring ved at tappe ind i det ubevidste sinds uanede potentialer (læs mere om hypnose her).

Øvelser og yogaprogrammere i pakken er lavet som dias-videoer med smukke illustrationer fra bogen, ”Vrede en mulighed for forandring”. Lyden er indtalt af Helene Lysekilde. Illustrationerne er af Helle Lang og Morten Darum.

Vil du have yderligere bevidsthed om vrede? Så kan du tilvælge online-kurset: “Slut fred med din vrede” SE HER .

Du kan også tage med på yogaweekend, hvor vi arbejder med denne pakkes yoga og hypnose for forløsning af vrede (læs mere her)