GENRE

Hatha Yoga

SPILLETID

32.53

KATEGORI

Video

UNDERVISER

Helene Lysekilde

LOG IND

Se hele indholdet

VÆR MED

Indre ro medlemsunivers

Hatha Solar Plexus Power

Solar plexus power – tænd din indre ild. “Solar plexus, ild elementet, de 5 elementer”

Intro: 

Velkommen til Indre ro ONLINE og yoga med Helene Lysekilde. Trænger du til mere energi og til at slippe spændinger i din mave? Så er denne video til dig. 

Dette Hatha yoga program kan give dig fornyet energi, styrke og power. Programmet kan laves om morgenen eller når som helst, du trænger til et skud energi.

Tip: Bemærk gerne den “stående svingstilling”, hvor du svinger overkroppen ind mellem dine ben. Denne yogastilling kan du lave, når som helst, du trænger til et hurtigt skud energi. Den øger blodcirkulationen til hjernen og tænder energien. Den virker lige så godt som en dobbelt espresso, eller måske bedre?

Solar plexus power – tænd din indre ild

Emne: Solar plexus, ild elementet, de 5 elementer

Hvad kan Hatha yoga?
Hatha yoga er en traditionel og klassisk yogaform, som de fleste andre yogaformer udspringer fra. Hatha yoga handler om at skabe balance. Det er en yogaform, som kan give dig mere ro og velvære samt hjælpe dig til at være ”her og nu”. Dette program “Solar plexus power – tænd din indre ild” fornyer din energi. Det kan være en hjælp til at vågne om morgenen eller finde energi når som helst, du har brug for det i løbet af dagen.

Programmet
I denne powerfulde Hatha sekvens vil du tænde din indre ild og rense ud omkring solar plexus, dit indre powercenter. Du vil møde energigivende øvelser som blandt andet ”den brølende løve” og ”stående svingstilling”, som vækker energien og lader den strømme. Dette Hatha program giver dig fornyet energi. Du tænder for din indre sol og renser ud omkring dit navlecenter, hvor der måske kan sidde gamle følelser eller andet, der blokerer for din indre ild – også kaldet for ”agni”. Når din indre ild brænder balanceret og uforstyrret, kan det give dig masser af ny energi, styrke og power.

Kom godt i gang
Stræk dig godt igennem, smid dine sokker, rul din yogamåtte ud, og tænd for videoen ved at trykke på play. God fornøjelse!

Er du nysgerrig efter at gå dybere ind i yogaen?

Du er velkommen på Indre ro retreat, weekend eller yogarejse med Helene Lysekilde

Smagsprøve

Lise & Helene fortæller om medlemsuniverset