Mindfulness og afspænding

Udbydes ikke lige nu – se andre hold her

Mindfulness og afspænding

Velkommen på hold som er for dig, der har brug for et pusterum i din hverdag, hvor du kan lande i din krop og dit sind og bare være. Kurset er især tilrettelagt til dig, der er ny indenfor mindfulness og yoga og som oplever stress og spændinger i kroppen og har brug for ro. Så selvom du aldrig har dyrket motion, yoga eller mindfulness kan du sagtens deltage på dette kursus. Alle kan være med, da undervisningen bliver tilrettelagt ud fra de elever, som deltager.

Kurset vil indeholde følgende:

Mindfulness og afspænding: 

Mindfulness- og meditation: bl.a. til opnåelse af mere ro og hjælp i forbindelse med håndtering af stress i hverdagen og mødet med dig selv, dine tanker og følelser. Kurset kan også hjælpe dig med indsovningsproblemer, kropsspændinger mv.

Vi arbejder med mindfulness- og meditationsteknikker, som opøver din evne til at være til stede i nuet med din fulde opmærksomhed. Ofte er vores tanker i fortiden eller i fremtiden, og dyrebar nutid går derved tabt.  At få kontakt til sanserne i kroppen og bare være med det, der er i dette øjeblik på en venlig og ikke-dømmende måde, kan give dig ny indsigt og kendskab til dig selv. Du kan derved øve dig i ”at være i stue med dig selv” på en god og tålmodig måde – også når livet er svært.

Blid yoga: som foregår i et langsomt tempo. Vi får løsnet og strakt muskler og led blidt og nænsomt i takt med åndedrættet.

Afspændingsøvelser: især for skuldre, nakke og ryg, men vi arbejder også med afspændingsteknikker til at opnå ro og hvile i kroppen.

Vejrtrækningsøvelser: som virker beroligende og energigivende.

Kurset foregår i smukke rammer hos Indre ro i Odense i en uhøjtidelig og afslappet atmosfære og er tilrettelagt, så alle kan være med.

Jeg kunne bruge mindfulness til at finde roen i mig selv – tage det med hjem og bruge det som arbejdsredskab, når tankerne kørte hurtigt. Jeg brugte teknikkerne derhjemme – især åndedrætsøvelserne, bodyscanningen og timeglasset var rigtigt godt. Jeg kan varmt anbefale andre at prøve mindfulness – det var meget givende”.

– Alice Radic Eskemose

“Lone er bare SÅ god til at skabe en rolig stemning. Lige hvad jeg har brug for”…

– Hanne

Underviser Lone Andersen

Lone er erfaren mindfulness-, meditations- og yogalærer samt kropsterapeut. Lone er kendt for at skabe en uhøjtidelig og imødekommende stemning, hvor deltagerne bliver motiveret og får lyst til at møde frem.

Lone Andersen undervise hos Indre ro